FermUp - The Fermented Food Podcast
Podcast tekijän mukaan FermUp
100 Jaksot
-
81: Black Garlic Revisited
Julkaistiin: 5.9.2014 -
80: Organizing Workshops & Events
Julkaistiin: 29.8.2014 -
79: War on Raw Milk Cheese?
Julkaistiin: 22.8.2014 -
78: Kraut Source and Karen Diggs
Julkaistiin: 12.8.2014 -
77: Chicken Feed Fermentation
Julkaistiin: 5.8.2014 -
76: Amanda Feifer Back Again
Julkaistiin: 29.7.2014 -
75: Boston Ferments & Ogusky Ceramics
Julkaistiin: 22.7.2014 -
74: Koji and Viili Gone Bad
Julkaistiin: 15.7.2014 -
73: The Everyday Fermentation Handbook
Julkaistiin: 8.7.2014 -
72: More Than Just Sides
Julkaistiin: 1.7.2014 -
71: Licking Urinals
Julkaistiin: 23.6.2014 -
70: Cheese Safe For Now
Julkaistiin: 17.6.2014 -
69: Placentas, Microbiomes, and Popular News
Julkaistiin: 10.6.2014 -
68: Genetics of Yeast
Julkaistiin: 3.6.2014 -
67: Letting Go
Julkaistiin: 27.5.2014 -
66: Kimchi and In-Laws
Julkaistiin: 20.5.2014 -
65: FARMcurious & Nicole Easterday
Julkaistiin: 13.5.2014 -
64: Exploding Cans of Fish
Julkaistiin: 6.5.2014 -
63: NessAlla Kombucha
Julkaistiin: 29.4.2014 -
62: Koumis or Kumis?
Julkaistiin: 22.4.2014
FermUp is a weekly conversation about the art, science and history of food fermentation brought to you by two fermentation enthusiasts. We cover the what, why and DIY how-to. Learn the history and ways to ferment common food items such as sauerkraut, kimchi, kombucha, kefir and yogurt. We also explore cultures of fermentation from around the world. If it is fermentable and edible, we will discuss it.
