Modern Persian Food
Podcast tekijän mukaan Bita Arabian & Beata Nazem Kelley - Keskiviikkoisin
180 Jaksot
-
Sizzling Summer: How to Grill Persian Food Like a Pro
Julkaistiin: 4.6.2025 -
Sweet Traditions: Exploring Persian Desserts
Julkaistiin: 7.5.2025 -
Persian Food Inspo from Trader Joe’s
Julkaistiin: 2.4.2025 -
Spring Clean into Nowruz/Norooz Persian New Year
Julkaistiin: 5.3.2025 -
Food as Love, featuring Persian Love Cake
Julkaistiin: 5.2.2025 -
Top Kitchen Tools & Gadgets for Cooking Persian Food
Julkaistiin: 1.1.2025 -
Celebrating Yalda: A Persian Winter Solstice Tradition
Julkaistiin: 4.12.2024 -
Fall for Persian Pies
Julkaistiin: 6.11.2024 -
The Persian Festival of Autumn Mehregan
Julkaistiin: 2.10.2024 -
Summer Recap and Seasonal Fruit Trees
Julkaistiin: 4.9.2024 -
Unwrapping Soghati Persian Souvenirs
Julkaistiin: 7.8.2024 -
Exploring the Persian Summer Syrup Sekanjabin
Julkaistiin: 3.7.2024 -
Persian Trucker Food with Standup Dan
Julkaistiin: 5.6.2024 -
Modern Additions to a Traditional Persian Breakfast
Julkaistiin: 1.5.2024 -
Spring Herbs in Persian Cuisine
Julkaistiin: 3.4.2024 -
Extra Sweet Nowruz with ZoZo Baking
Julkaistiin: 6.3.2024 -
BONUS Episode - We’re going to the Taste Awards!
Julkaistiin: 16.2.2024 -
Uncorking Persian Wine with Maysara
Julkaistiin: 7.2.2024 -
Healthy Persian Cooking Techniques
Julkaistiin: 10.1.2024 -
Yalda 2023; Creating Identity through Traditions New and Old
Julkaistiin: 13.12.2023
Podcast co-hosts and food bloggers Bita Arabian and Beata Nazem Kelley share the rich flavors and fresh ingredients of Persian Cooking and how to incorporate them into today's modern lifestyles. The duo introduces the flavors, tastes, and techniques they use, and also their cultural stories and perspective growing up in the US in Persian families.
