• Koti
  • Podcastit
  • Toplista

Warum wird Eiklar beim Kochen weiß?

1000 Antworten - Podcast tekijän mukaan SWR

kokeile Podimo ilmaiseksi 90!!! päivän ajan

kokeile Podimo ilmaiseksi 90!!! päivän ajan

universumia joka on täynnä satoja podcasteja ja äänikirjoja, klikkaa tätä kokeillaksesi

Sponsored

Beim Aufschäumen und beim Erhitzen sind zwei Phänomene dafür verantwortlich, dass das Eiklar weiß wird. Von Thomas Vilgis. Text und Audio dieses Beitrags stehen unter der Creative-Commons-Lizenz CC BY-NC-ND 4.0.

Visit the podcast's native language site

  • Kaikki podcastit
  • Jaksot
  • Blog
  • Tietoja meistä
  • Tietosuojakäytäntö
  • Mikä podcast on?
  • Miten podcastia kuunnellaan?

© Podcast24.fi 2025