677. Gustav Johansson - Om framtiden för växtbaserad kost, 3D-printat kött & vegansk husmanskost, Short

Framgångspodden - Podcast tekijän mukaan Acast

Kategoriat:

Kocken och entreprenören Gustav Johansson var en av de första i Sverige som på allvar började predika om vegetarisk och vegansk kost. Han förstod att det fanns massa fördelar med det, men också att om gemene man ska vilja äta vegetariskt så måste det finnas goda recept för vanlig svensk husmanskost. Idag driver han matsiten Jävligt Gott, restaurang ChouChou i Stockholm och skriver kokböcker för att inspirera hur gott det kan bli att skippa köttet.Vi pratar massor om hans väg in i det vegetariska köket och hur han med åren förfinat sina recept. Vi pratar också mycket om framtiden för växtbaserad kost med 3D-printat kött, nya spännande tekniker och hur vi snart inte kommer märka någon skillnad på vad som är kött och inte. Tusen tack för att du lyssnar!Ta del av våra kurser på Framgångsakademin.Beställ "Mitt Framgångsår".Följ Alexander Pärleros på Instagram.Följ Alexander Pärleros på Tiktok.Bästa tipsen från avsnittet i Nyhetsbrevet.I samarbete med Convendum. Följ Gustav på instagram och via JävligtGott.Recept på veganska köttbullar.Recept på vegansk toast skagen. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Visit the podcast's native language site