Keskiympyrä: Mestaruus säästi Barkovin ikävältä leimalta – päättynyt kausi muistetaan Matt Rempestä

Jatkoajan podcastit - Podcast tekijän mukaan Jatkoaika

Keskiympyrän kauden 40. jakso niputtaa yhteen niin päättyneet Stanley Cup -finaalit kuin kuluneen NHL-kauden. Jakso käy läpi, kuinka Oilersin huima kiri oli vähällä tehdä Aleksander Barkovista ikuisen häviäjän. Samalla annetaan näkemys Connor McDavidin Conn Smythesta ja palkinnon noutamatta jättämisestä. Huiman finaalisarjan ohella kausi muistetaan myös vahvasti Matt Rempestä. Keskiympyrän 40. jakson sisältö: Alkusanat (00:08) *** Stanley Cup -finaalit Seitsemän ottelun trilleri (01:30) Flopista topiksi – Barkov on kaikkien aikojen suomalaispelaaja (04:58) McDavid on voittaja tappiosta huolimatta (06:05) Oilersin alaketjut ja alivoima alistivat finaaleissa (08:16) Panthersin suomalaisnelikko nollasi Oilers-ylivoiman (10:17) McDavid Conn Smythe -voitto ja käytös (11:27) *** NHL-kausi 2023–24, mitä jäi mieleen? Matt Rempe ja kurinpidon lepsuus (21:43) Runkosarjan loppu, Canucks ja pistepörssin voittotaisto (23:42) Valmentajanvaihdokset (24:45) Coyotesin jäähyväiset (27:05) Yllättävät maalitykit (27:25) Flyersin pudotuspelijahti ja Eemelin syvä helpotus (30:07) *** NHL-sähkeet Peliasuille uusi toimittaja, Bruinsille, Ducksille ja Kingsille uudet ilmeet (31:04) Maalivahteja kaupaksi: Korpisalo, Ullmark, Kuemper, Markström (38:39) Jatkosopimusuutiset (42:19) Sather eläkkeelle mittavan uran päätteeksi (43:34) Uudet Hockey Hall of Fame -jäsenet (47:40) *** NHL-kesän jatkumo: varaustilaisuus ja vapaiden agenttien markkinat (49:19) *** Päätöspuheenvuoro (51:56)