Ravintolateknologia Arto Mustikkaniemi Chefstein #neuvottelija 225

Ravintolateknologia on Suomessa maailman parhaimmalla tasolla. Avainasemassa siinä on kehittynyt ammattikeittiöiden omavalvontaohjelmisto, johon on usein kytketty laaja määrä sensoreita. Fredman Group Oyn hallituksen jäsen Sami Miettinen haastattelee sen Chefstein - liiketoiminnan johtajaa Arto Mustikkaniemeä. 00:00 Kaupallinen tiedote: Suosakki-podcast. Tilaa Suosakki Spotify:ssä https://open.spotify.com/show/15dn4uYhJA3kxykEV4GqnW?si=f7061794f79f463e Suomen Podcastmedian tuotantoa 01:05 Arto Mustikkaniemi, Fredman Groupin Chefstein-liiketoiminnan johtaja. Sami Miettinen Fredman Groupin hallituksen rivijäsen 02:00 Arton ura – TeliaSonera, Ruutu, Tekes Kiina, SK Telekom Korea 05:20 Kiina on eri maata – Kai Seikun kaltaisia kokemuksia ulkomaalaisten juottamisesta ja sisäpiiristä. Wuhan 08:35 Ravintoloiden omavalvonta – ammattikeittiöiden viranomaisvaatimukset. Suomalainen keittiö on 10:35 Suomalainen ravintolateknologia on maailman parhaimpiin kuuluvia. Tanskalaiset luovuttivat? 11:10 Omavalvonnan kolme askelta – 1) kynästä ja paperista digitalisaatioon, 2) tehtävien automatisointi ja 3) Älykkyys 13:30 Ravintolatyöntekijöiden näkökulma. Työviihtyvyys on kilpailuetu. Sami pohtii onko parta hyvä tapa välttää babyface-look 14:56 Chefstein on Suomen markkinajohtaja. Pitkä kehityspolku suomalaisen sensorivalmistajan kanssa. Keskittyminen ravintolapalveluihin 16:20 Oma kehitystyö on luonut huippupalvelun, johon asiakkaat ovat tyytyväisiä. Asiakkaat voivat valita useista sensoreista tai antureista 18:52 Ohjelmistokehitys miljoonilla euroilla on tehnyt Chefsteinistä erittäin hyvän alustan. Futurice-yhteistyö 21:009 Ravintoloitsijat haluavat vain yhden ohjelmiston – konsolidaatio jatkuu. USA:n Crunchtime vs. Chefstein 23:02 Manuaaliset kirjaukset omavalvonnassa katoavat väistämättä, varsinkin ketjuissa. Henri Alenin pakastimen hälytyscase -esimerkki 24:41 Tuomas Malisen korona-ajan ravintolakapina. Koronan vaikutus ravintolatoimialaan 26:58 Chefsteinin isojen asiakkaiden toiminta: ISS, Restel, Kotipizza, Compass, St1 27:31 Kaupallinen tiedote: Katso Valokuitu valloittaa Suomen Heikki Kaunisto #neuvottelija 216: https://youtu.be/oC90Tf_EwyI?si=X6UEVF8fRvAn8mTE 29:33 Oma CTO Jari Rantala kehittämässä omalla kehitystiimillä maailman parasta omavalvonta-ohjelmistoa. Samin ChatGPT-sarja voisi jatkua Futuricella 33:40 Asiakkaat mm. Kotipizza osa The European Pizza Company, Restel kehityskumppaneina. Tekoäly on mahdollisuus 37:30 Rajapinnat muihin ravintolateknologioihin kuten reseptiikka (CGI Aromi, Matilda Footech ym), kassanhallintaan, ESG-mittarointiin ym. Datan hyödyntäminen 40:58 One ring to rule them all - omavalvonnasta yhteen laajaan ohjelmistoon 41:50 Ammattikeittiöstä kotikeittiöihin ja wolttaukseen? Kylmä ja lämmin ruoka. Julkisen sektorin asiakkaat 45:50 Plug and play, Chefsteinin asentaminen on helppoa. TIlaus onnistuu myös https://www.chefstein.ai:n kautta. SaaS 49:55 Arto Mustikkaniemi Samsung Pohjois-Koreassa ym. Sonera-ajat. 🧐Liity #neuvottelija platinum sisäpiiriin https://www.youtube.com/@samimiettinen/join #neuvottelija #verkkokauppa #ruoka #omavalvonta #chefstein #fredman 👥 Yhteystiedot: https://www.dcmcapital.fi/neuvottelija

Om Podcasten

Sami Miettinen #neuvottelija - yli neljä miljoonaa striimausta ja yli 200 jaksoa. Useat jaksot ovat Suomen kymmenen kuunnelluimman joukossa. Pääkiinnostukseni on neuvottelu kaikissa muodoissaan. Sitä tapahtuu yritysteni www.dcmcapital.fi/neuvottelija ja Translink Corporate Financen Oy:n www.translinkcf.fi asiakkaiden kanssa toimiessa. Uusi neuvotteluvalta (WSOY) on Suomen johtava neuvotteluopas, kirjoitettu yhdessä Juhana Torkin kanssa. Nimeni on myös kahdessa Libera-säätiön kansantalouden kirjassa. Jaksotoiveet ja kommentit mieluiten liittymällä suljettuun Neuvottelijat-ryhmään Facebookissa