Bryta Bröd

Podcast tekijän mukaan Sébastien Boudet

Kategoriat:

52 Jaksot

  1. JOSEFIN HÅLFELDT #51-Hantverksbrödets Framtid: Om Att Förena Passion, Hantverk och Hållbarhet i En Bransch som Saknar En Röst För Småskaliga Bagerier

    Julkaistiin: 26.11.2024
  2. ANDERS ENGSTRÖM -#50- Hur Kan Vi Bygga Ett Hållbart Matsystem? Perspektiv på Teknologi, Självförsörjning och Framtidens Jordbruk med Insikter från AGFO

    Julkaistiin: 20.11.2024
  3. JELLE VAN ECHELPOEL #49- Hantverk och Kampen för Rättvisa i mörk rostad Kaffevärlden

    Julkaistiin: 7.11.2024
  4. CARL BÄRSTAD #48- Framtidstro på Falska Premisser: När Våra Pensionspengar Står i Fossilfondens Tjänst

    Julkaistiin: 31.10.2024
  5. SEBASTIAN KIRPPU #47- Från Kalhygge till Naturskog: Hur Vår Förståelse av Skogens Livscykel och Ekosystemens Biologiska Mångfald Kan Skapa Ett Hållbart Skogsbruk

    Julkaistiin: 27.10.2024
  6. GÖRAN CHRISTIANSSON #46- Nötter som Framtidens Föda: Att Skapa Ekologiska Matsystem och Återinföra Biodiversitet i Jordbruket

    Julkaistiin: 12.10.2024
  7. TOYA WESTBERG-#45- Att Kommunicera Klimatkrisen – Från Forskning till Handling

    Julkaistiin: 25.9.2024
  8. GURGIN BAKRICIOGLU-#44- Maten, Politik, Veganism, Polyamour, Systemfel och Resan mot Självförverkligande i en värld av välbehövlig förändring!

    Julkaistiin: 20.9.2024
  9. ANNA NORSTRÖM #43-En diskussion om svensk gastronomi, Årets kuk, havets hjälten, maktstrukturer inom lyxkrogar.

    Julkaistiin: 12.9.2024
  10. SEBASTIAN STORM- #42- målafärg innehåller en massa jox. Vad är VOC index, Hur ska man navigera i färgernas värld? Hur ska jag måla barn rummet eller stolen hen sitter på?

    Julkaistiin: 22.7.2024
  11. HENRIK ENNART-#41- MATENS KRAFT: Vetenskap och Mat, Blåzoner, Hälsa och Framtidens Livsmedelsstrategi

    Julkaistiin: 20.6.2024
  12. JOHANNES KLENELL- #40 Framstående författare om Kulturens och politikens Roll i Samhället och vårt matsystem.

    Julkaistiin: 11.6.2024
  13. MARIA WOLRATH SÖDERBERG #39-Språkets Kraft och Klimatansvar: En Djupdykning i Retorikens Roll för Hållbar Framtid

    Julkaistiin: 5.6.2024
  14. TINA-MARIE QWIBERG #38-Dokumentärmakaren som gjorde "sista skörden" och "bieffekten" på SVT om gifter och problem i matproduktion!

    Julkaistiin: 30.5.2024
  15. TOVE MUNTHE #37- Gris, höns och småskalig matproduktion, livet som Jordbrukare Sökandet efter Hållbarhet

    Julkaistiin: 23.5.2024
  16. GUSTAF SKARSGÅRD-Ändliga tankar och nyanserade narrativ: Att bryta beroendet – Hur 12-Stegsprogrammet kan rädda oss och vår planet

    Julkaistiin: 15.5.2024
  17. MAX GEIGER-Kosmos, Kretslopp och biologisk mångfald - En ung biodynamisk bonde om framtidens jordbruk

    Julkaistiin: 9.5.2024
  18. EMIL NILZON-Från Jord till Bord: En resa genom svenska jord- och skogsbrukets förflutna, nutid och framtid!

    Julkaistiin: 1.5.2024
  19. MARIA FLOCK ÅHLANDER-Vd på Ekobanken om Pengarnas Kraft för Hållbar Utveckling

    Julkaistiin: 25.4.2024
  20. STEFAN SUNDSTRÖM- Musik och Jord under Naglarna: Att skapa harmoni i livet, aktivism, tjuva regerings skylt, psykadeliker, tobak och att bli hög på engagemang!

    Julkaistiin: 18.4.2024

1 / 3

Sébastien Boudet ger sig in i matsystemets alla hörn och skrymslen och vänder på varje sten. Han bjuder in matproducenter, experter och matprofiler där inga frågor är för svåra att ställa.

Visit the podcast's native language site