Cooking Issues
Podcast tekijän mukaan Heritage Radio Network
453 Jaksot
-
Episode 193: The Holiday Show
Julkaistiin: 16.12.2014 -
Episode 192: Watch Your Trees!
Julkaistiin: 10.12.2014 -
Episode 191: Turkey Recap
Julkaistiin: 2.12.2014 -
Episode 190: Turkey Time
Julkaistiin: 25.11.2014 -
Episode 189: Sous Vide and Fireball Whiskey
Julkaistiin: 18.11.2014 -
Episode 188: Late from Brooklyn
Julkaistiin: 11.11.2014 -
Episode 187: Pizza Party
Julkaistiin: 4.11.2014 -
Episode 186: JUSTINO!
Julkaistiin: 21.10.2014 -
Episode 185: The Future of Meat
Julkaistiin: 14.10.2014 -
Episode 184: Bonus Episode
Julkaistiin: 14.10.2014 -
Episode 183: Stinky Fish Tuesday
Julkaistiin: 7.10.2014 -
Episode 182: Preserving Tomatoes
Julkaistiin: 30.9.2014 -
Episode 181: Demolition Derby
Julkaistiin: 16.9.2014 -
Episode 180: Green Meat & Cyanide Cherries
Julkaistiin: 2.9.2014 -
Episode 179: Goldilocks Ice Cream
Julkaistiin: 19.8.2014 -
Episode 178: Gross Pizza Crust
Julkaistiin: 12.8.2014 -
Episode 177: Cement & Caramel
Julkaistiin: 5.8.2014 -
Episode 176: The Geoduck Mascot
Julkaistiin: 29.7.2014 -
Episode 175: Dave Rides a Fast Bike
Julkaistiin: 22.7.2014 -
Episode 174: The Voice of Phil Bravo
Julkaistiin: 8.7.2014
Dave Arnold, chef and inventor, answers listener questions on the latest innovative techniques, equipment, and ingredients in the food world. Each week on Cooking Issues, Dave solves your cooking dilemmas with his mile-a-minute stream of knowledge. Got a question on ike-jime, the Japanese fish killing technique? We got you covered. Hydrocolloids, sous-vide, liquid nitrogen? No problem. Have a question about pimping your oven to make great pizza? Give us a call. Occasionally Dave will invite special guest chefs, bartenders, authors and columnists to join the show.