Eat, drink, think, travel med Tove & Daniella
Podcast tekijän mukaan Tove Oskarsson Henckel
44 Jaksot
-
Avsnitt 43 Reunion-special med Jon Widegren
Julkaistiin: 6.2.2021 -
Avsnitt 42: Marcus Samuelsson om kroglivet i USA
Julkaistiin: 30.1.2020 -
Livepod med Joakim Almqvist, Punk Royale, Marcus Jernmark, Frantzén, och Anders Husa, infuencer.
Julkaistiin: 7.6.2019 -
Avsnitt 40: Anders Karlsson och Frida Backe om Svenska Kocklandslaget och vad som definierar en kock.
Julkaistiin: 27.5.2019 -
Avsnitt 39: Tareq Taylor och Knivakademien om nya projekt och vassaste knivarna
Julkaistiin: 30.4.2019 -
Avsnitt 38: Daniel Höglander om nyöppningen av Aloe
Julkaistiin: 11.4.2019 -
Avsnitt 37: Dr Smak och Mr Billion Dollar Nose funderar över hur smaken påverkas av omgivningen.
Julkaistiin: 9.4.2019 -
Jon Widegren - om burgarfilosofi och åsiktsmaskiner
Julkaistiin: 26.3.2019 -
Avsnitt 35: Hur mår dryckeslandet Sverige? Gårdsförsäljning, vinodling i Sverige och korkavgift på krogen.
Julkaistiin: 1.3.2019 -
Adam & Albin om Misshumasshu, Guide Michelin och rutiga sneakers
Julkaistiin: 14.2.2019 -
Robert Sandberg om flytten till USA
Julkaistiin: 21.11.2018 -
Sayan Isaksson om livet efter Esperanto och kommande projekt
Julkaistiin: 7.11.2018 -
Avsnitt 32: Elisabeth Johansson om hälsotrender, lakrits och balans i livet.
Julkaistiin: 12.10.2018 -
Sebastien Boudet om ny popup och kulturspannmål
Julkaistiin: 28.9.2018 -
Avsnitt 30: Johan Widing på Bokeslundsgården - om ekologiskt jordbruk och sommarens värmebölja
Julkaistiin: 24.9.2018 -
Niklas Ekstedt om Four Hands Menu och satsningen på Michelinstjärnor
Julkaistiin: 31.8.2018 -
Tove och Daniella som krogjournalistik och hållbara resor
Julkaistiin: 19.6.2018 -
Tom Sjöstedt och Stefan Ekengren - analys av i Guide Michelin 2018
Julkaistiin: 19.4.2018 -
Elin Peters på DN om krogrecensioner och upprörda krögare
Julkaistiin: 5.4.2018 -
Daniel Höglander - om toppar, dalar och Michelinstjärna
Julkaistiin: 23.3.2018
Tove Oskarsson Henckel och Daniella Illerbrand pratar om aktuella, intressanta och spännande ämnen som rör krog- mat- och dryckesbranschen i Sverige och utomlands. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.