En trea whisky
Podcast tekijän mukaan Jeroen Wolfers, Mathias Elovsson, David Tjeder - Tiistaisin
247 Jaksot
-
246: Från ax till fylla del 16: Ichiro tog fram sågen
Julkaistiin: 3.6.2025 -
245: Från ax till fylla del 15: alltid nudda ek
Julkaistiin: 27.5.2025 -
244: Från ax till fylla 14: Ekstended ekfakta feat. Roger Melander
Julkaistiin: 20.5.2025 -
243: Från ax till fylla 13: Quercus Melander
Julkaistiin: 13.5.2025 -
242: Från ax till fylla 12: Roger och ekarna
Julkaistiin: 6.5.2025 -
241: Från ax till fylla 11: aldrig nudda koppar
Julkaistiin: 29.4.2025 -
240: Från ax till fylla 10: Ännu en snabbis i spritpannan
Julkaistiin: 22.4.2025 -
239: Från ax till fylla 9: ner i spritpannan
Julkaistiin: 8.4.2025 -
238: Från ax till fylla 8: nu laddar han mäskpannan
Julkaistiin: 1.4.2025 -
237: Från ax till fylla 7: bränn bränn bränn
Julkaistiin: 25.3.2025 -
236: Från ax till fylla 6.5: anaerobics med doktor Hillman
Julkaistiin: 18.3.2025 -
235: Från ax till fylla 6: Ner i jäskaren!
Julkaistiin: 11.3.2025 -
234: Från ax till fylla del 5: Mäsk, Vorlaufing och jäsning
Julkaistiin: 4.3.2025 -
233: Från ax till fylla 4: Maltskrot i böstunnan
Julkaistiin: 25.2.2025 -
232: Från ax till fylla del 3: Kölning
Julkaistiin: 18.2.2025 -
231: Från ax till fylla del 2: Mältning
Julkaistiin: 11.2.2025 -
230: Från ax till fylla del 1: korn och vatten
Julkaistiin: 4.2.2025 -
229: Att vaska en 39-årig Macallan
Julkaistiin: 28.1.2025 -
228: Vem fan är Bengt Ballantine?
Julkaistiin: 21.1.2025 -
227: Glutta på Glenfiddich
Julkaistiin: 14.1.2025
Lär dig mer om whisky! David, Mathias och Jeroen tar på ett lättsamt sätt upp whiskyvärldens mysterier och avslöjar hur det egentligen ligger till. Här får du veta mer om destillerier, ord och uttryck, tips och allmänna whiskynörderier. Välkommen till En trea whisky!