105 Jaksot

  1. Avsnitt 105 Emanuel Tärnqvist på Operakällaren

    Julkaistiin: 21.5.2025
  2. Avsnitt 104 Magnus Albrektsson

    Julkaistiin: 16.4.2025
  3. Avsnitt 103 Årskrönika 2024 med Göran Jonsson och Martin Backman

    Julkaistiin: 27.12.2024
  4. Avsnitt 102 Anton Wikberg och psykisk ohälsa i restaurangbranschen

    Julkaistiin: 3.5.2024
  5. Avsnitt 101 Thilda Mårtensson

    Julkaistiin: 13.4.2024
  6. Avsnitt 100 Marcus Jernmark om nya krogen och livet i L.A

    Julkaistiin: 18.2.2024
  7. Avsnitt 99 Årskrönika med Göran Jonsson och Martin Backman

    Julkaistiin: 29.12.2023
  8. Avsnitt 98 Johan Jureskog

    Julkaistiin: 9.12.2023
  9. Avsnitt 97 Mathias Dahlgren om Seafood Gastro

    Julkaistiin: 9.8.2023
  10. Avsnitt 96 Daniel Berlin

    Julkaistiin: 2.8.2023
  11. Avsnitt 95 Albin Edberg

    Julkaistiin: 3.6.2023
  12. Avsnitt 94 Henrik Norström

    Julkaistiin: 15.4.2023
  13. Avsnitt 93 Joel Aronsson på Bord

    Julkaistiin: 19.3.2023
  14. Avsnitt 92 Magnus Ek

    Julkaistiin: 4.3.2023
  15. Avsnitt 91 Göran Jonsson och Martin Backman

    Julkaistiin: 18.2.2023
  16. Avsnitt 90 Tea Malmegård

    Julkaistiin: 4.2.2023
  17. Avsnitt 89 Kenneth Nars

    Julkaistiin: 29.12.2022
  18. Avsnitt 88 Johan Ljungquist på Gårdsfisk

    Julkaistiin: 2.7.2022
  19. Avsnitt 87 Mikael Nypelius på Fruktstereo

    Julkaistiin: 18.6.2022
  20. Avsnitt 86 Olle T Cellton

    Julkaistiin: 4.6.2022

1 / 6

En nyhetspodd om krog, mat och dryck. Här kan du lyssna på samtal med allt från producenter till kockar, krögare, sommelierer och bagare. Bakom podden står Tove Oskarsson Henckel, utbildad journalist och sommelier som arbetat 10 år som chefredaktör på Gourmet. Det här är podden för dig som vill hänga med i allt som händer i krog-, mat- och dryckesbranschen.

Visit the podcast's native language site