Henksun safka
Podcast tekijän mukaan Podplay - Keskiviikkoisin
Kategoriat:
30 Jaksot
-
Kokkaaminen kirjoissa ja kansissa!
Julkaistiin: 14.8.2024 -
Muistoja televisiosta
Julkaistiin: 31.7.2024 -
Himoitut ja metsästetyt Michelin-tähdet
Julkaistiin: 17.7.2024 -
Kape Aihinen hyppää mukaan jengiin!
Julkaistiin: 3.7.2024 -
Herkullisimmat kesäreseptit
Julkaistiin: 5.6.2024 -
Kotoisia ruokamuistoja
Julkaistiin: 1.5.2024 -
Puhdasta ruokaa, kiitos!
Julkaistiin: 3.4.2024 -
Koulunpenkiltä kauhan varteen!
Julkaistiin: 6.3.2024 -
Espanja tarjoaa elämyksiä kulinaristeille
Julkaistiin: 31.1.2024 -
Ravintolan perustaminen on mittava investointi
Julkaistiin: 3.1.2024 -
Kesäspesiaali: grillaus ja ravut
Julkaistiin: 19.7.2023 -
Kesäspesiaali: saariston kala
Julkaistiin: 5.7.2023 -
Kesäspesiaali: juhannuspöydän herkut
Julkaistiin: 21.6.2023 -
Vappuna nautitaan hyvästä ruuasta ja juomasta!
Julkaistiin: 12.4.2023 -
Turku hellii kulinaristeja
Julkaistiin: 29.3.2023 -
Keittiöiden myytit on tehty murrettaviksi!
Julkaistiin: 15.3.2023 -
Korvaavatko 3D-printterit kokit vuonna 2030?
Julkaistiin: 1.3.2023 -
Kotimaisen ruoan arvostus
Julkaistiin: 15.2.2023 -
Keittiön sponsorien hyvät, pahat ja rumat
Julkaistiin: 1.2.2023 -
Ranska on keittiöiden kulmakivi
Julkaistiin: 18.1.2023
Mitä keittiössa puhutaan kun asiakkaat eivät kuule? Henksun safka on podcast, joka on nauhoitettu huippukokkien ruokatunnilla. Palkitut ja menestyneet gastronomian kuninkaat maistelevat illan menuuta (viineineen) ja kertovat suoraan mitä ajattelevat ruuasta, asiakkaistaan, ravintola-alasta ja toisistaan. Viinilaatikkojen päällä istuvat Suomen (ja maailman) hienoimmista keittiöistä tutut keittiömestarit Pekka Terävä, Antti Vahtera ja Petteri Luoto. Päätiskariksi on nimitetty Pauli Aalto-Setälä. Podcast sopii kaikille, jotka rakastavat gastronomiaa, ruokakulttuuria ja uusia perunoita. Ohjelma sisältää runsaasti kaupallista yhteistyötä ja Turun murretta. Tuotantoyhtiö: Cut The Crap Limited. Markkinointi ja mediakumppani Bauer Media