Henksun safka
Podcast tekijän mukaan Podplay - Torstaisin
49 Jaksot
-
Puutarhajuhlat ja menestysreseptit
Julkaistiin: 29.5.2025 -
Nevö forget 95, toinen osa
Julkaistiin: 15.5.2025 -
Välineurheilua & kohti kokkikilpailuja
Julkaistiin: 1.5.2025 -
Takahuoneen tuolit ja nettitilaukset
Julkaistiin: 17.4.2025 -
Vappua pukkaa ja vähän muutakin
Julkaistiin: 27.3.2025 -
Syö kalaa niin viisastut
Julkaistiin: 13.3.2025 -
Kierrätys kunniaan
Julkaistiin: 27.2.2025 -
Pikaruokajuttuja
Julkaistiin: 13.2.2025 -
Katseet kohti Baltiaa
Julkaistiin: 30.1.2025 -
95 Never Forget
Julkaistiin: 16.1.2025 -
Ruokavuosi 2024
Julkaistiin: 2.1.2025 -
Kolmen ruokalajin koululounas!
Julkaistiin: 18.12.2024 -
Jälkiruoka kruunaa illallisen
Julkaistiin: 4.12.2024 -
Ruokailmiöitä
Julkaistiin: 20.11.2024 -
Ruokaa festivaalikansalle!
Julkaistiin: 6.11.2024 -
Tunnelma tekee ravintolan
Julkaistiin: 16.10.2024 -
Klassikko on aina klassikko
Julkaistiin: 2.10.2024 -
Erityisruokavalioiden laaja kirjo!
Julkaistiin: 18.9.2024 -
Mistä on hyvä hotelliaamiainen tehty?
Julkaistiin: 4.9.2024 -
Kokkaaminen kirjoissa ja kansissa!
Julkaistiin: 14.8.2024
Mitä keittiössa puhutaan kun asiakkaat eivät kuule? Henksun safka on podcast, joka on nauhoitettu huippukokkien ruokatunnilla. Palkitut ja menestyneet gastronomian kuninkaat maistelevat illan menuuta (viineineen) ja kertovat suoraan mitä ajattelevat ruuasta, asiakkaistaan, ravintola-alasta ja toisistaan. Viinilaatikkojen päällä istuvat Suomen (ja maailman) hienoimmista keittiöistä tutut keittiömestarit Pekka Terävä, Antti Vahtera ja Petteri Luoto. Päätiskariksi on nimitetty Pauli Aalto-Setälä. Podcast sopii kaikille, jotka rakastavat gastronomiaa, ruokakulttuuria ja uusia perunoita. Ohjelma sisältää runsaasti kaupallista yhteistyötä ja Turun murretta. Tuotantoyhtiö: Cut The Crap Limited. Markkinointi ja mediakumppani Bauer Media