35 Jaksot

  1. Coffee Italian Style

    Julkaistiin: 18.4.2023
  2. Tortellini Fritti // Fried Tortellini

    Julkaistiin: 31.1.2023
  3. Focaccia Integrale // Whole-wheat, Sourdough Focaccia

    Julkaistiin: 7.2.2021
  4. Tuscan Beans // Fagioli all’Uccelletto

    Julkaistiin: 26.1.2021
  5. How to Prep Artichokes // Carciofi Spinosi Sardi D.O.P.

    Julkaistiin: 16.1.2021
  6. Fennel and Orange Salad // Insalata di Finocchi e Arance

    Julkaistiin: 7.1.2021
  7. Pizzoccheri with Paolo from Thoughts on the Table

    Julkaistiin: 29.12.2020
  8. Cappelletti

    Julkaistiin: 22.12.2020
  9. Mulled Wine // Vin Brulè

    Julkaistiin: 14.12.2020
  10. Bombardino Cocktail

    Julkaistiin: 7.12.2020
  11. Chestnut Pasta // Lasagne Bastarde

    Julkaistiin: 30.11.2020
  12. Persimmon Tart with Cocoa Crust and Hazelnuts

    Julkaistiin: 23.11.2020
  13. Codfish with Black Olives and Tomatoes // Merluzzo in Umido

    Julkaistiin: 16.11.2020
  14. Ragù alla Bolognese

    Julkaistiin: 9.11.2020
  15. Chocolate Salami // Salame di Cioccolato

    Julkaistiin: 2.11.2020
  16. Ribollita

    Julkaistiin: 26.10.2020
  17. Chickpea Socca // Farinata di Ceci

    Julkaistiin: 19.10.2020
  18. Pumpkin Gnocchi // Gnocchi di Zucca

    Julkaistiin: 12.10.2020
  19. Cabbage and Potatoes // Verza e Patate

    Julkaistiin: 5.10.2020
  20. Risotto with Gorgonzola, Pears, and Walnuts

    Julkaistiin: 28.9.2020

1 / 2

Italian food is undeniably among the most delicious cuisines in the world. Every week, join Christine, a home chef and American ex-pat in Florence, as she learns to cook traditional Italian specialties while dishing on what it's really like living in Italy. Whether you are traveling to Italy, love cooking Italian food, or want to learn more about Italian culture and quirks, this is the podcast for you.

Visit the podcast's native language site