Italian Dish
Podcast tekijän mukaan Christine Crews
35 Jaksot
-
Coffee Italian Style
Julkaistiin: 18.4.2023 -
Tortellini Fritti // Fried Tortellini
Julkaistiin: 31.1.2023 -
Focaccia Integrale // Whole-wheat, Sourdough Focaccia
Julkaistiin: 7.2.2021 -
Tuscan Beans // Fagioli all’Uccelletto
Julkaistiin: 26.1.2021 -
How to Prep Artichokes // Carciofi Spinosi Sardi D.O.P.
Julkaistiin: 16.1.2021 -
Fennel and Orange Salad // Insalata di Finocchi e Arance
Julkaistiin: 7.1.2021 -
Pizzoccheri with Paolo from Thoughts on the Table
Julkaistiin: 29.12.2020 -
Cappelletti
Julkaistiin: 22.12.2020 -
Mulled Wine // Vin Brulè
Julkaistiin: 14.12.2020 -
Bombardino Cocktail
Julkaistiin: 7.12.2020 -
Chestnut Pasta // Lasagne Bastarde
Julkaistiin: 30.11.2020 -
Persimmon Tart with Cocoa Crust and Hazelnuts
Julkaistiin: 23.11.2020 -
Codfish with Black Olives and Tomatoes // Merluzzo in Umido
Julkaistiin: 16.11.2020 -
Ragù alla Bolognese
Julkaistiin: 9.11.2020 -
Chocolate Salami // Salame di Cioccolato
Julkaistiin: 2.11.2020 -
Ribollita
Julkaistiin: 26.10.2020 -
Chickpea Socca // Farinata di Ceci
Julkaistiin: 19.10.2020 -
Pumpkin Gnocchi // Gnocchi di Zucca
Julkaistiin: 12.10.2020 -
Cabbage and Potatoes // Verza e Patate
Julkaistiin: 5.10.2020 -
Risotto with Gorgonzola, Pears, and Walnuts
Julkaistiin: 28.9.2020
Italian food is undeniably among the most delicious cuisines in the world. Every week, join Christine, a home chef and American ex-pat in Florence, as she learns to cook traditional Italian specialties while dishing on what it's really like living in Italy. Whether you are traveling to Italy, love cooking Italian food, or want to learn more about Italian culture and quirks, this is the podcast for you.
