Julius' Voorraadkast

Podcast tekijän mukaan Julius Jaspers / Tonny Media

Kategoriat:

108 Jaksot

  1. Artisjok

    Julkaistiin: 19.5.2023
  2. Bacon

    Julkaistiin: 12.5.2023
  3. Ketchup

    Julkaistiin: 5.5.2023
  4. Tonijn

    Julkaistiin: 28.4.2023
  5. Maïs

    Julkaistiin: 21.4.2023
  6. Rijst

    Julkaistiin: 14.4.2023
  7. Spekkoek

    Julkaistiin: 7.4.2023
  8. Vissaus

    Julkaistiin: 31.3.2023
  9. Yoghurt

    Julkaistiin: 24.3.2023
  10. Champignons

    Julkaistiin: 17.3.2023
  11. Peper

    Julkaistiin: 10.3.2023
  12. Ribeye

    Julkaistiin: 3.3.2023
  13. Worcestershiresaus

    Julkaistiin: 24.2.2023
  14. Tonkaboon

    Julkaistiin: 17.2.2023
  15. Kimchi

    Julkaistiin: 10.2.2023
  16. Knoflook

    Julkaistiin: 3.2.2023
  17. Pinda

    Julkaistiin: 27.1.2023
  18. Miso

    Julkaistiin: 20.1.2023
  19. Champagne

    Julkaistiin: 30.12.2022
  20. Oesters

    Julkaistiin: 23.12.2022

3 / 6

Iedereen heeft een voorraadkast, maar niemand weet wat er écht in staat. Dat is zonde, vindt chefkok Julius Jaspers, want de voorraadkast is een bron van vele mooie verhalen. Bovendien kan je met de producten veel meer dan de meeste mensen weten. In zijn podcast Julius' Voorraadkast, haalt Julius wekelijks daarom één product uit zijn voorraadkast om daar in een paar minuten alles over te vertellen. Met deze podcast haal jij alles uit je kast.Geproduceerd door: Tonny Media Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Visit the podcast's native language site