75 Jaksot

  1. 54. Påsken behöver en makeover

    Julkaistiin: 16.4.2025
  2. 53. Maten som framkallar skamkänslor

    Julkaistiin: 9.4.2025
  3. 52. Maten vi åt som barn

    Julkaistiin: 2.4.2025
  4. 51. Matbojkotten, köttätare och framtidens mat (lungmos)

    Julkaistiin: 26.3.2025
  5. 50. Fisk till vardag och fest

    Julkaistiin: 19.3.2025
  6. 49. Anthony Bourdain

    Julkaistiin: 5.3.2025
  7. 48. Plånboksvänliga restaurangtips

    Julkaistiin: 26.2.2025
  8. 47. Spansk mat som inte suger

    Julkaistiin: 19.2.2025
  9. 46. Allt du måste du ha i skafferiet

    Julkaistiin: 12.2.2025
  10. 45. Kylskåpsrens

    Julkaistiin: 5.2.2025
  11. 44. Våra bästa kökshacks

    Julkaistiin: 29.1.2025
  12. 43. Bönor och baljväxter

    Julkaistiin: 22.1.2025
  13. 42. Soppor vol. 2

    Julkaistiin: 15.1.2025
  14. 41. Comfort food

    Julkaistiin: 8.1.2025
  15. 40. Nyårsmiddagen - lyx vs budget!

    Julkaistiin: 25.12.2024
  16. 39. Vi summerar det (virala) matåret 2024

    Julkaistiin: 18.12.2024
  17. 38. Julmaten

    Julkaistiin: 11.12.2024
  18. 37. Matiga julklappar

    Julkaistiin: 4.12.2024
  19. 36. Jamie Oliver — den nakna kockens uppgång och fall

    Julkaistiin: 27.11.2024
  20. 35. Nudlar vol. 1 - snabbnudlar

    Julkaistiin: 20.11.2024

2 / 4

Jimmy Guo och Siri Barje är kokboksförfattarna bakom en podd som handlar om... ja, mat och inget annat. Här avhandlar vi varje vecka teman, både högt och lågt i syfte att utbilda, inspirera och kåsera kring allt som får det att vattnas i munnen. Räkna med att få mängder av recept, tips och spaningar som som kommer att göra dig till en bättre matlagare. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Visit the podcast's native language site