808 Jaksot

  1. Uppdrag: Ät som Livsmedelsverket rekommenderar — 500 gr grönsaker och frukt om dagen

    Julkaistiin: 9.10.2025
  2. Lennart och Joel hyllar det filippinska i sig

    Julkaistiin: 2.10.2025
  3. Det här händer med matavfallet

    Julkaistiin: 25.9.2025
  4. Det viktigaste för en bra drink är isen

    Julkaistiin: 18.9.2025
  5. Tempehmakaren i Uddevalla: ”Tempeh gör bönor mer najs!”

    Julkaistiin: 11.9.2025
  6. Efter dödsfallen i Italien — det här behöver du veta om botulism

    Julkaistiin: 4.9.2025
  7. Alla kan äta allt!

    Julkaistiin: 28.8.2025
  8. Smakjakt vid stranden

    Julkaistiin: 21.8.2025
  9. Var är alla svenska ekologiska äpplen?

    Julkaistiin: 14.8.2025
  10. Nu kommer AI-recepten. Vem gör dem? Hur smakar det?

    Julkaistiin: 7.8.2025
  11. Tillaga med frysen

    Julkaistiin: 31.7.2025
  12. Deras jobb är att åka världen runt och äta hamburgare

    Julkaistiin: 24.7.2025
  13. Därför äter inte barnen

    Julkaistiin: 17.7.2025
  14. Ett recept till alla möjliga bröd

    Julkaistiin: 10.7.2025
  15. Sill — världens vanligaste ryggradsdjur. Varför äter vi inte mer?

    Julkaistiin: 3.7.2025
  16. Den stora sommarutmaningen: tre sätt att handla mat

    Julkaistiin: 26.6.2025
  17. Dill — så svensk, och ändå inte

    Julkaistiin: 19.6.2025
  18. Svarta vinbär — vår gåva till världen

    Julkaistiin: 12.6.2025
  19. Så gör du Marias läskande isglass. Som inte är hård!

    Julkaistiin: 5.6.2025
  20. Joel avlivar myter om gjutjärn

    Julkaistiin: 29.5.2025

1 / 41

Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna. Lyssna på alla avsnitt i Sveriges Radio Play. Ansvarig utgivare: Caroline Salzinger

Visit the podcast's native language site