788 Jaksot

  1. Den svenske tekändisen i Japan, grönt te, teceremonin och små fantastiska bakverk

    Julkaistiin: 7.2.2019
  2. Gin & tonic – en förnyad klassiker

    Julkaistiin: 31.1.2019
  3. Samma middag varje dag? Frukost – den annorlunda måltiden

    Julkaistiin: 24.1.2019
  4. Ingen ände på korven

    Julkaistiin: 17.1.2019
  5. The story of kål

    Julkaistiin: 10.1.2019
  6. Lär dig vara snål!

    Julkaistiin: 3.1.2019
  7. Patrick lämnade Wall Street för att lära sig allt om – risotto!

    Julkaistiin: 27.12.2018
  8. Gör egen choklad – från böna till kaka

    Julkaistiin: 20.12.2018
  9. Göra egen senap - lär av proffset!

    Julkaistiin: 13.12.2018
  10. Baka fluffigt sötebröd på fullkorn? Ja, det går!

    Julkaistiin: 6.12.2018
  11. Nu kommer pizzan stort - igen!

    Julkaistiin: 29.11.2018
  12. "Take away" i Sverige redan på 1300-talet

    Julkaistiin: 22.11.2018
  13. På jakt efter odlad och vild tryffel på Gotland

    Julkaistiin: 15.11.2018
  14. Saker att tänka på när du designar en restaurang

    Julkaistiin: 8.11.2018
  15. Så här görs vin - mitt i Göteborg

    Julkaistiin: 1.11.2018
  16. Det hemliga vinet – tillsatser och processhjälpmedel som inte får berättas om

    Julkaistiin: 25.10.2018
  17. Zac O'Yeah - svensken som skriver om mat för indierna

    Julkaistiin: 18.10.2018
  18. Hand, pinne eller gaffel – hur påverkar de matupplevelsen?

    Julkaistiin: 11.10.2018
  19. Palt – den grå guldklimpen. Och vi testar vegoburgare för köttälskare.

    Julkaistiin: 4.10.2018
  20. Vi äter mat från de hemliga menyerna

    Julkaistiin: 27.9.2018

17 / 40

Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna. Lyssna på alla avsnitt i Sveriges Radio Play. Ansvarig utgivare: Caroline Salzinger

Visit the podcast's native language site