Meny
Podcast tekijän mukaan Sveriges Radio - Torstaisin
788 Jaksot
-
Den svenske tekändisen i Japan, grönt te, teceremonin och små fantastiska bakverk
Julkaistiin: 7.2.2019 -
Gin & tonic – en förnyad klassiker
Julkaistiin: 31.1.2019 -
Samma middag varje dag? Frukost – den annorlunda måltiden
Julkaistiin: 24.1.2019 -
Ingen ände på korven
Julkaistiin: 17.1.2019 -
The story of kål
Julkaistiin: 10.1.2019 -
Lär dig vara snål!
Julkaistiin: 3.1.2019 -
Patrick lämnade Wall Street för att lära sig allt om – risotto!
Julkaistiin: 27.12.2018 -
Gör egen choklad – från böna till kaka
Julkaistiin: 20.12.2018 -
Göra egen senap - lär av proffset!
Julkaistiin: 13.12.2018 -
Baka fluffigt sötebröd på fullkorn? Ja, det går!
Julkaistiin: 6.12.2018 -
Nu kommer pizzan stort - igen!
Julkaistiin: 29.11.2018 -
"Take away" i Sverige redan på 1300-talet
Julkaistiin: 22.11.2018 -
På jakt efter odlad och vild tryffel på Gotland
Julkaistiin: 15.11.2018 -
Saker att tänka på när du designar en restaurang
Julkaistiin: 8.11.2018 -
Så här görs vin - mitt i Göteborg
Julkaistiin: 1.11.2018 -
Det hemliga vinet – tillsatser och processhjälpmedel som inte får berättas om
Julkaistiin: 25.10.2018 -
Zac O'Yeah - svensken som skriver om mat för indierna
Julkaistiin: 18.10.2018 -
Hand, pinne eller gaffel – hur påverkar de matupplevelsen?
Julkaistiin: 11.10.2018 -
Palt – den grå guldklimpen. Och vi testar vegoburgare för köttälskare.
Julkaistiin: 4.10.2018 -
Vi äter mat från de hemliga menyerna
Julkaistiin: 27.9.2018
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna. Lyssna på alla avsnitt i Sveriges Radio Play. Ansvarig utgivare: Caroline Salzinger