Meny
Podcast tekijän mukaan Sveriges Radio - Torstaisin
788 Jaksot
-
Vi besöker Ukraina via maten
Julkaistiin: 14.9.2023 -
Pastans historia i Italien
Julkaistiin: 7.9.2023 -
De lagar retro-mat från Husmoderns Köksalmanack
Julkaistiin: 31.8.2023 -
Auberginen får ett eget program
Julkaistiin: 24.8.2023 -
Sveriges mest älskade och hatade mat – historien om surströmmingen
Julkaistiin: 17.8.2023 -
Kalaset som kräva dessa drycker – historien om kräftskivan
Julkaistiin: 10.8.2023 -
Så blev Sverige hela världens gottegrisar – historien om godis
Julkaistiin: 3.8.2023 -
När polisen jagade kaffedrickare – historien om kaffesurrogat
Julkaistiin: 27.7.2023 -
Så luktar Vasaskeppets 400 år gamla smör – historien om maten i flottan
Julkaistiin: 20.7.2023 -
När grannarna delade vitvaror – historien om frysen
Julkaistiin: 13.7.2023 -
När brännvin var botemedel mot allt – historien om den svenska spriten
Julkaistiin: 6.7.2023 -
Från gubbfest till bankett – historien om Nobelmiddagen
Julkaistiin: 29.6.2023 -
Restaurangtrender: London, boka bord och QR-koder
Julkaistiin: 22.6.2023 -
Nya kokböcker — vi har läst och lagat
Julkaistiin: 15.6.2023 -
Salmonellalarm under våren — men du kan äta äggen
Julkaistiin: 8.6.2023 -
Så lär du dig att sluta med recept
Julkaistiin: 1.6.2023 -
The return of Gråärt
Julkaistiin: 25.5.2023 -
Så smakar 5000 år gamla recept
Julkaistiin: 18.5.2023 -
Sanna Lindberg: Svensk öl har aldrig varit bättre
Julkaistiin: 11.5.2023 -
Så smakade maten under andra världskriget
Julkaistiin: 4.5.2023
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna. Lyssna på alla avsnitt i Sveriges Radio Play. Ansvarig utgivare: Caroline Salzinger