Prepping 2.0

Podcast tekijän mukaan prepping2point0 - Keskiviikkoisin

Keskiviikkoisin

Kategoriat:

280 Jaksot

  1. Dan the Food Industry Executive - What to Expect in 2022 and Beyond (Part 1)

    Julkaistiin: 27.7.2022
  2. Prepping Lessons from the Great Depression

    Julkaistiin: 20.7.2022
  3. Mail Bag - Answering Patreons’ Questions

    Julkaistiin: 14.7.2022
  4. Skills Preppers Should Have (Part Two)

    Julkaistiin: 6.7.2022
  5. Skills Preppers Should Have (Part One)

    Julkaistiin: 29.6.2022
  6. Getting Prepper Fit

    Julkaistiin: 22.6.2022
  7. Pickin’ Up Chicks

    Julkaistiin: 15.6.2022
  8. Ham Radio for Preppers: Easier Than You Think

    Julkaistiin: 9.6.2022
  9. Monkey Pox and Home Canning

    Julkaistiin: 1.6.2022
  10. Mail Bag: Answering Patreons’ Questions - Part 3

    Julkaistiin: 26.5.2022
  11. Mail Bag: Answering Patreons’ Questions - Part 2

    Julkaistiin: 18.5.2022
  12. Homesteading Projects at Ranchero del Tate-Gallagher

    Julkaistiin: 11.5.2022
  13. The Mysterious Rash of Fires at US Food Processing Facilities

    Julkaistiin: 4.5.2022
  14. Medical and Nuclear Preps with Dr. Bones and Nurse Amy

    Julkaistiin: 28.4.2022
  15. Jack Decker’s View Inside the Deep State

    Julkaistiin: 20.4.2022
  16. Mail Bag: Answering Patreons’ Questions

    Julkaistiin: 13.4.2022
  17. John Jacob Schmidt and Lady Liberty on Food Preps and Comms

    Julkaistiin: 6.4.2022
  18. Former Mercenary Shawn Swanson

    Julkaistiin: 30.3.2022
  19. Why Did You Start Prepping? (Part 2)

    Julkaistiin: 23.3.2022
  20. Why Did You Start Prepping?

    Julkaistiin: 16.3.2022

7 / 14

It's time to step-up to the next level of prepping! Prepping 2.0 is about the intermediate level of prepping. Learn from Glen Tate, author of the 299 Days ten-book series, and Shelby Gallagher, author of A Great State three-book series the next steps to take in your preps. Usual prepping topics – water, security, food – are covered but taken to the intermediate level. Listeners can expect great guests and a lot of humor.

Visit the podcast's native language site