840 Jaksot

  1. Dipping into Queso

    Julkaistiin: 4.2.2021
  2. Saffron: As Good As Gold

    Julkaistiin: 1.2.2021
  3. The Paella Episode Panned Out

    Julkaistiin: 28.1.2021
  4. The Maligned Lima Bean

    Julkaistiin: 23.1.2021
  5. Savor Classics: Jelly Doughnuts

    Julkaistiin: 20.1.2021
  6. The Scrapple of Our Eye

    Julkaistiin: 16.1.2021
  7. Poppin' Off About Pringles

    Julkaistiin: 14.1.2021
  8. The Icewine Cometh

    Julkaistiin: 9.1.2021
  9. Cracking Wise with Sage

    Julkaistiin: 6.1.2021
  10. Our Daily Cornbread

    Julkaistiin: 1.1.2021
  11. Bowled Over by Miso

    Julkaistiin: 30.12.2020
  12. Fictional Foods: The Chronicles of Narnia

    Julkaistiin: 25.12.2020
  13. Savor Classics: Toasting

    Julkaistiin: 24.12.2020
  14. Introducing Anupam Cares

    Julkaistiin: 21.12.2020
  15. Savor Classics: Quiche

    Julkaistiin: 18.12.2020
  16. Making Peace with Olives

    Julkaistiin: 17.12.2020
  17. Listener Mail V: The Inbox Strikes Back

    Julkaistiin: 14.12.2020
  18. The Smokin' Pastrami Episode

    Julkaistiin: 10.12.2020
  19. The Souped Up Campbell's Episode

    Julkaistiin: 8.12.2020
  20. Grapefruit: One Strange Mother Pucker

    Julkaistiin: 3.12.2020

23 / 42

Savor digs into how people live and how they eat – and why. Hosts Anney Reese and Lauren Vogelbaum interview the culinary creators and consumers of the world, exploring the science, history, and culture of food and drink, all with a key question in mind: Why do we like what we like, and how can we find more of those things?

Visit the podcast's native language site