Tiedekulma podcast

Podcast tekijän mukaan Helsingin yliopisto - Torstaisin

Torstaisin

154 Jaksot

  1. Millainen on tulevaisuuden ruokajärjestelmä? | Hanna L. Tuomisto

    Julkaistiin: 2.1.2025
  2. Miten Suomen luonto sopeutuu muuttuvaan ilmastoon? | Aleksi Lehikoinen & Maria Hällfors

    Julkaistiin: 19.12.2024
  3. Miten Suomen talous voi juuri nyt?

    Julkaistiin: 5.12.2024
  4. Lepakkoilta – Mitä tiedämme Suomen lepakoiden jännittävästä elämästä?

    Julkaistiin: 29.11.2024
  5. Ruokapulaa, konflikteja, muuttoliikkeitä – miten ilmastonmuutos vaikuttaa turvallisuuteen?

    Julkaistiin: 21.11.2024
  6. Miten maapallon käy?

    Julkaistiin: 14.11.2024
  7. Mitä väliä on luonto- ja ilmastokokouksilla?

    Julkaistiin: 8.11.2024
  8. Vaa'ankieliosavaltiot, äänestäjäryhmät, vaalijärjestelmä – Mikä ratkaisee USA:n presidentinvaalit?

    Julkaistiin: 30.10.2024
  9. Miten Yhdysvaltojen vaalitulos vaikuttaa Suomessa ja maailmalla?

    Julkaistiin: 24.10.2024
  10. Miksi amerikkalainen yhteiskunta on jakautunut?

    Julkaistiin: 17.10.2024
  11. Miten yhteiskunnan kuvallistuminen muuttaa somevaikuttajan ja kuvajournalistin työtä?

    Julkaistiin: 13.9.2024
  12. Miksi aivot uskovat outoihin juttuihin?

    Julkaistiin: 19.6.2024
  13. Mitä tiedämme aivojen kyvystä oppia vieraita kieliä?

    Julkaistiin: 13.6.2024
  14. Miten muisti toimii ja miten sitä voi huoltaa?

    Julkaistiin: 6.6.2024
  15. Vallan uusjako Euroopassa?

    Julkaistiin: 30.5.2024
  16. Kuka voittaa taistelun Euroopan tarinasta?

    Julkaistiin: 23.5.2024
  17. EU-vaalitentti | Miten Euroopan unioni vastaa osaajapulaan?

    Julkaistiin: 21.5.2024
  18. Maailmantilanne kiristyy, miten Euroopan käy?

    Julkaistiin: 16.5.2024
  19. Mistä Eurooppa äänestää EU-vaaleissa?

    Julkaistiin: 8.5.2024
  20. Mitä geenit kertovat terveydestä?

    Julkaistiin: 2.5.2024

1 / 8

Tutkittua tietoa ja puntaroitua puhetta. Tiedekulman podcastit tarjoavat toimitettuja keskusteluohjelmia ja tutkijoiden puheenvuoroja Helsingin yliopiston olohuoneesta.