MÄRTA JANSDOTTER AGUIRRE - Går köttätande ihop med en hållbar framtid?

Bryta Bröd - Podcast tekijän mukaan Sébastien Boudet

I tredje avsnittet bjuder Sébastien in Märta Jansdotter Aguirre - VD på köttföretaget Gröna gårdar. Märta delar med sig av sin djupgående inblick i köttindustrin och pratar gräsbeteskött och skillnaden mellan just kött och kött. Märta och Sébastien diskuterar livligt med varandra kring miljöpåverkan av kött. Finns det kött som vi BORDE äta mer av och spelar slakt, tillsatser och uppfödning roll för vilken slutprodukt vi får? I det här avsnittet får du som lyssnare en inblick i denna väldigt omdiskuterade del av matsystemet och kommer - förhoppningsvis - känna dig lite kunnigare om svensk köttproduktion. Det finns två versioner av podden tillgängliga. Du kan lyssna överallt där podcasts finns och om du föredrar videoformat hittar du den också filmad på YouTube-kanalen med samma namn. YouTube-kanalen ger lyssnarna och tittarna möjlighet att engagera sig genom kommentarer och interaktion. I stolt samarbete med Naturskyddsföreningen - välkommen till "Bryta Bröd"! Vill du bli medlem : https://www.naturskyddsforeningen.se/

Visit the podcast's native language site