409 Jaksot

  1. Immigrant Italian Women and the Birth of an Italian American Foodway

    Julkaistiin: 19.3.2025
  2. The Foodways and Cooking of Nigeria

    Julkaistiin: 15.2.2025
  3. Elysian Kitchens

    Julkaistiin: 17.1.2025
  4. Gastronomic Journey of Peru

    Julkaistiin: 10.4.2024
  5. Jewish Food Society: Preserving the Jewish Culinary Heritage from Around the World

    Julkaistiin: 7.3.2024
  6. Endangered Foods

    Julkaistiin: 14.11.2023
  7. Ways of Eating

    Julkaistiin: 25.10.2023
  8. The Controversial History of Fasting

    Julkaistiin: 4.10.2023
  9. The Magic Eight: The Plants Native American Peoples Shared with the World

    Julkaistiin: 20.9.2023
  10. National Dish

    Julkaistiin: 28.6.2023
  11. America's Burgers with George Motz

    Julkaistiin: 15.6.2023
  12. Peanuts: Preserving History

    Julkaistiin: 1.6.2023
  13. Chefwise

    Julkaistiin: 4.5.2023
  14. The Myth of Milk as Superfood

    Julkaistiin: 13.4.2023
  15. Iconic New York Jewish Foods

    Julkaistiin: 23.3.2023
  16. Food of the Italian Islands

    Julkaistiin: 9.3.2023
  17. The Philosophy of Curry

    Julkaistiin: 9.2.2023
  18. Unraveling The Food of Taiwan with Cathy Erway

    Julkaistiin: 26.1.2023
  19. The History and Revival of Gelatin

    Julkaistiin: 12.1.2023
  20. The Miracle of Salt

    Julkaistiin: 1.12.2022

1 / 21

Culinary historian Linda Pelaccio takes a journey through the history of food. Take a dive into food cultures through history, from ancient Mesopotamia and imperial China to the grazing tables and deli counters of today. Tune in as Linda, along with a guest list of culinary chroniclers and enthusiasts, explores the lively links between food cultures of the present and past.

Visit the podcast's native language site