Bryta Bröd

Podcast tekijän mukaan Sébastien Boudet

Kategoriat:

52 Jaksot

  1. ISABELLE MCALLISTER - Oinbjudna sanningar, skavet och hur man adresserar kognitiv dissonans med allmänheten

    Julkaistiin: 16.11.2023
  2. JOHAN EKFELDT - En av världens mest kunniga rostare om sin passion för kaffe...Helt utan filter!

    Julkaistiin: 9.11.2023
  3. FREDRIK ALVEREN - Chokladindustrin VS hantverket och varför lecitin är ett problem!

    Julkaistiin: 2.11.2023
  4. ANN FERNHOLM - Allt du behöver veta om socker och andra tillsatser som gömmer sig i maten.

    Julkaistiin: 25.10.2023
  5. STEFAN ERIkSSON - När råvaran får ta plats, tillsatser på restauranger, bakom kuliserna på Åretskock

    Julkaistiin: 18.10.2023
  6. IDA SUNDQVIST - Om naturviner och lobbyism inom vinbranschen

    Julkaistiin: 12.10.2023
  7. NIKLAS EKSTEDT - Kan finkrog och hållbarhet rimma ihop?

    Julkaistiin: 5.10.2023
  8. MÄRTA JANSDOTTER AGUIRRE - Går köttätande ihop med en hållbar framtid?

    Julkaistiin: 28.9.2023
  9. MAXIMILLIAN LUNDIN - Hur växtbaserad kost och en rik mikrobiota kan förbättra din hälsa

    Julkaistiin: 21.9.2023
  10. OLGA GRÖNVALL LUND - Engagemang för att förändra vårt trasiga matsystem

    Julkaistiin: 14.9.2023
  11. #0 Introduktion

    Julkaistiin: 7.9.2023
  12. Premiäravsnitt

    Julkaistiin: 22.8.2023

3 / 3

Sébastien Boudet ger sig in i matsystemets alla hörn och skrymslen och vänder på varje sten. Han bjuder in matproducenter, experter och matprofiler där inga frågor är för svåra att ställa.

Visit the podcast's native language site