Bryta Bröd
Podcast tekijän mukaan Sébastien Boudet
Kategoriat:
52 Jaksot
-
ISABELLE MCALLISTER - Oinbjudna sanningar, skavet och hur man adresserar kognitiv dissonans med allmänheten
Julkaistiin: 16.11.2023 -
JOHAN EKFELDT - En av världens mest kunniga rostare om sin passion för kaffe...Helt utan filter!
Julkaistiin: 9.11.2023 -
FREDRIK ALVEREN - Chokladindustrin VS hantverket och varför lecitin är ett problem!
Julkaistiin: 2.11.2023 -
ANN FERNHOLM - Allt du behöver veta om socker och andra tillsatser som gömmer sig i maten.
Julkaistiin: 25.10.2023 -
STEFAN ERIkSSON - När råvaran får ta plats, tillsatser på restauranger, bakom kuliserna på Åretskock
Julkaistiin: 18.10.2023 -
IDA SUNDQVIST - Om naturviner och lobbyism inom vinbranschen
Julkaistiin: 12.10.2023 -
NIKLAS EKSTEDT - Kan finkrog och hållbarhet rimma ihop?
Julkaistiin: 5.10.2023 -
MÄRTA JANSDOTTER AGUIRRE - Går köttätande ihop med en hållbar framtid?
Julkaistiin: 28.9.2023 -
MAXIMILLIAN LUNDIN - Hur växtbaserad kost och en rik mikrobiota kan förbättra din hälsa
Julkaistiin: 21.9.2023 -
OLGA GRÖNVALL LUND - Engagemang för att förändra vårt trasiga matsystem
Julkaistiin: 14.9.2023 -
#0 Introduktion
Julkaistiin: 7.9.2023 -
Premiäravsnitt
Julkaistiin: 22.8.2023
Sébastien Boudet ger sig in i matsystemets alla hörn och skrymslen och vänder på varje sten. Han bjuder in matproducenter, experter och matprofiler där inga frågor är för svåra att ställa.