Cooking Issues
Podcast tekijän mukaan Heritage Radio Network
453 Jaksot
-
Episode 153: Sanbitter, Crustaceans, & Canned Soup
Julkaistiin: 14.1.2014 -
Episode 152: Circulator Explosion
Julkaistiin: 8.1.2014 -
Episode 151: Robot Santa & Food Preservation
Julkaistiin: 17.12.2013 -
Episode 150: Senegalese Cuisine & Salami
Julkaistiin: 3.12.2013 -
Episode 149: Pre
Julkaistiin: 26.11.2013 -
Episode 148: Rolled Meats, Roasted Peanuts, & Deep Frying
Julkaistiin: 19.11.2013 -
Episode 147: Mocktail Tales
Julkaistiin: 12.11.2013 -
Episode 146: Better than a BLT?
Julkaistiin: 5.11.2013 -
Episode 145: Do Octopuses Feel Pain?
Julkaistiin: 29.10.2013 -
Episode 144: Chuggin’ Diet Coke
Julkaistiin: 22.10.2013 -
Episode 143: Olive Slime & Fantasy Football
Julkaistiin: 15.10.2013 -
Episode 142: Maximum Flavor
Julkaistiin: 8.10.2013 -
Episode 141: It’s Paste!
Julkaistiin: 24.9.2013 -
Episode 140: Fermentation & Tofu
Julkaistiin: 17.9.2013 -
Episode 139: Eat Your Yolks
Julkaistiin: 27.8.2013 -
Episode 138: Fish Show
Julkaistiin: 20.8.2013 -
Episode 137: Delhi Belly
Julkaistiin: 6.8.2013 -
Episode 136: Dave Tweaks on Lemonade
Julkaistiin: 30.7.2013 -
Episode 135: Puffing Gun Coming to You
Julkaistiin: 23.7.2013 -
Episode 134: Fund the Puffer
Julkaistiin: 16.7.2013
Dave Arnold, chef and inventor, answers listener questions on the latest innovative techniques, equipment, and ingredients in the food world. Each week on Cooking Issues, Dave solves your cooking dilemmas with his mile-a-minute stream of knowledge. Got a question on ike-jime, the Japanese fish killing technique? We got you covered. Hydrocolloids, sous-vide, liquid nitrogen? No problem. Have a question about pimping your oven to make great pizza? Give us a call. Occasionally Dave will invite special guest chefs, bartenders, authors and columnists to join the show.