Eat This Podcast
Podcast tekijän mukaan Jeremy Cherfas - Maanantaisin
307 Jaksot
-
Pellagra
Julkaistiin: 23.6.2025 -
Quinoa in the Po Valley
Julkaistiin: 9.6.2025 -
Eat This Gets Advice
Julkaistiin: 26.5.2025 -
Puglia
Julkaistiin: 12.5.2025 -
The Paradox of Plenty
Julkaistiin: 28.4.2025 -
Farming’s Overlords
Julkaistiin: 14.4.2025 -
Quinoa’s rise and fall
Julkaistiin: 17.3.2025 -
Forbidden: Jews and the Pig
Julkaistiin: 3.3.2025 -
Food facts are not the answer to fear of foods
Julkaistiin: 17.2.2025 -
Food, folklore and St Brigid
Julkaistiin: 3.2.2025 -
Sensual, Salty, and a Little Bit Spicy
Julkaistiin: 23.12.2024 -
Better Diets for All
Julkaistiin: 9.12.2024 -
Bennett’s Law
Julkaistiin: 25.11.2024 -
The Cost of a Healthy Diet
Julkaistiin: 11.11.2024 -
Anchovies Part 2
Julkaistiin: 28.10.2024 -
Anchovies Part I
Julkaistiin: 14.10.2024 -
Crunch Time: Insects Are Not Going to Save Us
Julkaistiin: 30.9.2024 -
Olives Reborn in the Salento
Julkaistiin: 16.9.2024 -
Avocado Anxiety: how to choose what to eat
Julkaistiin: 2.9.2024 -
Palatable is not Potable
Julkaistiin: 17.6.2024
Using food to explore all manner of topics, from agriculture to zoology. In Eat This Podcast, Jeremy Cherfas tries to go beyond the obvious to see how the food we eat influences and is influenced by history, archaeology, trade, chemistry, economics, geography, evolution, religion -- you get the picture. We don't do recipes, except when we do, or restaurant reviews, ditto. We do offer an eclectic smorgasbord of tasty topics. Twice nominated for a James Beard Award.