Eat This Podcast
Podcast tekijän mukaan Jeremy Cherfas - Maanantaisin
307 Jaksot
-
Women Butchers
Julkaistiin: 3.6.2024 -
Leftovers Through History
Julkaistiin: 13.5.2024 -
What is Chametz?
Julkaistiin: 29.4.2024 -
Passover and Easter Revisited
Julkaistiin: 15.4.2024 -
Malta Besieged & Black-market Intrigues
Julkaistiin: 1.4.2024 -
The Case for Folic Acid Fortification
Julkaistiin: 18.3.2024 -
Anthony Mongiello, Inventor of the Stuffed Crust Pizza
Julkaistiin: 4.3.2024 -
Prehistoric cooking pots
Julkaistiin: 19.2.2024 -
The Invention of Baby Food
Julkaistiin: 5.2.2024 -
Black Stoneflower: A unique Indian spice
Julkaistiin: 18.12.2023 -
A New Story for Maize Domestication
Julkaistiin: 4.12.2023 -
Honey and Adulteration
Julkaistiin: 13.11.2023 -
Fat, Sugar, Salt
Julkaistiin: 30.10.2023 -
Jewish Food in Rome
Julkaistiin: 16.10.2023 -
Small Dairy
Julkaistiin: 2.10.2023 -
Food Riots in England
Julkaistiin: 18.9.2023 -
Milk is not a Superfood
Julkaistiin: 4.9.2023 -
Pomegranates & Artichokes
Julkaistiin: 5.6.2023 -
Why Did the Artist Cross the Chicken?
Julkaistiin: 22.5.2023 -
Feeding the People in Wartime Britain
Julkaistiin: 8.5.2023
Using food to explore all manner of topics, from agriculture to zoology. In Eat This Podcast, Jeremy Cherfas tries to go beyond the obvious to see how the food we eat influences and is influenced by history, archaeology, trade, chemistry, economics, geography, evolution, religion -- you get the picture. We don't do recipes, except when we do, or restaurant reviews, ditto. We do offer an eclectic smorgasbord of tasty topics. Twice nominated for a James Beard Award.