FermUp - The Fermented Food Podcast
Podcast tekijän mukaan FermUp
100 Jaksot
-
101: Sandor Katz
Julkaistiin: 6.11.2015 -
100: Bill Shurtleff
Julkaistiin: 9.10.2015 -
99: Umeboshi Plums with Ozuke's Willow and Mara
Julkaistiin: 2.10.2015 -
98: Oregon Fermentation Festival
Julkaistiin: 25.9.2015 -
97: Fruit Fly Eggs
Julkaistiin: 18.9.2015 -
96: Condiment Conduits
Julkaistiin: 10.9.2015 -
95: Fermentation Explosions
Julkaistiin: 4.9.2015 -
94: Revisiting Fermentation on Wheels
Julkaistiin: 28.8.2015 -
93: Researching Fermentation
Julkaistiin: 12.12.2014 -
92: Cultured Foods for Your Kitchen
Julkaistiin: 5.12.2014 -
91: Firefly Kitchens
Julkaistiin: 21.11.2014 -
90: Kombucha Kits
Julkaistiin: 14.11.2014 -
89: Ancient Kefir Cheese
Julkaistiin: 7.11.2014 -
88: Fermentation Residency Program
Julkaistiin: 31.10.2014 -
87: New Fermented Vegetables Cookbook
Julkaistiin: 24.10.2014 -
86: Weeds and Fermentation
Julkaistiin: 17.10.2014 -
85: To Starter or Not to Starter
Julkaistiin: 3.10.2014 -
84: Sandor's Cabin and Nukadoko
Julkaistiin: 26.9.2014 -
83: Kahm and Kimchi Fries
Julkaistiin: 19.9.2014 -
82: The Heal Your Gut Cookbook
Julkaistiin: 9.9.2014
FermUp is a weekly conversation about the art, science and history of food fermentation brought to you by two fermentation enthusiasts. We cover the what, why and DIY how-to. Learn the history and ways to ferment common food items such as sauerkraut, kimchi, kombucha, kefir and yogurt. We also explore cultures of fermentation from around the world. If it is fermentable and edible, we will discuss it.
