FermUp - The Fermented Food Podcast
Podcast tekijän mukaan FermUp
100 Jaksot
-
61: Vinegar the NFL Way
Julkaistiin: 15.4.2014 -
60: It's Roqueforti Sexy Time!
Julkaistiin: 8.4.2014 -
59: Austin Durant of Fermenters Club
Julkaistiin: 1.4.2014 -
58: Cacao Fermentation and Flavor
Julkaistiin: 25.3.2014 -
57: Good Times
Julkaistiin: 18.3.2014 -
56: Artificial Intelligence
Julkaistiin: 11.3.2014 -
55: Counter Culture Pottery
Julkaistiin: 4.3.2014 -
54: Is Home Brewing Frugal?
Julkaistiin: 25.2.2014 -
53: Allisons Fridge
Julkaistiin: 18.2.2014 -
52: Will You Be My Ferment?
Julkaistiin: 11.2.2014 -
51: Fermentation on Wheels
Julkaistiin: 3.2.2014 -
50: Instant Baby Yeast
Julkaistiin: 28.1.2014 -
49: Hankering for Microscopes
Julkaistiin: 20.1.2014 -
48: Name Your Ferments
Julkaistiin: 13.1.2014 -
47: Canning vs. Fermentation
Julkaistiin: 6.1.2014 -
46: The Fermented Man
Julkaistiin: 30.12.2013 -
45: Reads Like a Story
Julkaistiin: 23.12.2013 -
44: Give the Gift of Fermentation
Julkaistiin: 16.12.2013 -
43: Is That Skunk in Your Ferment?
Julkaistiin: 9.12.2013 -
42: Human Cheese
Julkaistiin: 2.12.2013
FermUp is a weekly conversation about the art, science and history of food fermentation brought to you by two fermentation enthusiasts. We cover the what, why and DIY how-to. Learn the history and ways to ferment common food items such as sauerkraut, kimchi, kombucha, kefir and yogurt. We also explore cultures of fermentation from around the world. If it is fermentable and edible, we will discuss it.
