Gastropod
Podcast tekijän mukaan Cynthia Graber and Nicola Twilley - Tiistaisin
281 Jaksot
-
Fake Food
Julkaistiin: 6.6.2017 -
Here’s Why You Should Care About Southern Food
Julkaistiin: 22.5.2017 -
Better Believe It’s Butter
Julkaistiin: 9.5.2017 -
Meet Koji, Your New Favorite Fungus
Julkaistiin: 25.4.2017 -
V is for Vitamin
Julkaistiin: 10.4.2017 -
Hacking Taste
Julkaistiin: 14.3.2017 -
Cork Dork: Inside the Weird World of Wine Appreciation
Julkaistiin: 28.2.2017 -
To Eat or Not to Eat Meat
Julkaistiin: 14.2.2017 -
We Heart Chocolate
Julkaistiin: 31.1.2017 -
Inventing the Restaurant: From Bone Broth to Michelin
Julkaistiin: 17.1.2017 -
Gettin’ Fizzy With It
Julkaistiin: 13.12.2016 -
The Spice Curve: From Pepper to Sriracha with Sarah Lohman
Julkaistiin: 29.11.2016 -
The Buzz on Honey
Julkaistiin: 15.11.2016 -
What is Native American Cuisine?
Julkaistiin: 1.11.2016 -
Oysters: History and Science on the Half Shell
Julkaistiin: 18.10.2016 -
Counting Fish
Julkaistiin: 4.10.2016 -
Seaweed Special
Julkaistiin: 13.9.2016 -
The Salt Wars
Julkaistiin: 23.8.2016 -
Kombucha Culture
Julkaistiin: 8.8.2016 -
Keeping Kosher: When Jewish Law Met Processed Food
Julkaistiin: 26.7.2016
Food with a side of science and history. Every other week, co-hosts Cynthia Graber and Nicola Twilley serve up a brand new episode exploring the hidden history and surprising science behind a different food- or farming-related topic, from aquaculture to ancient feasts, from cutlery to chile peppers, and from microbes to Malbec. We interview experts, visit labs, fields, and archaeological digs, and generally have lots of fun while discovering new ways to think about and understand the world through food. Find us online at gastropod.com, follow us on Twitter @gastropodcast, and like us on Facebook at facebook.com/gastropodcast.