Gastropod
Podcast tekijän mukaan Cynthia Graber and Nicola Twilley - Tiistaisin
281 Jaksot
-
Poultry Power: The Fried Chicken Chronicles
Julkaistiin: 12.7.2016 -
Outside the Box: The Story of Food Packaging
Julkaistiin: 28.6.2016 -
Who Invented the Cherry Tomato?
Julkaistiin: 14.6.2016 -
Everything Old is Brew Again
Julkaistiin: 31.5.2016 -
Museums and the Mafia: The Secret History of Citrus
Julkaistiin: 19.4.2016 -
Grand Theft Food
Julkaistiin: 5.4.2016 -
Caffeine: The World’s Most Popular Drug
Julkaistiin: 21.3.2016 -
The Maple Boom
Julkaistiin: 8.3.2016 -
First Foods: Learning to Eat
Julkaistiin: 23.2.2016 -
The Food of Love
Julkaistiin: 9.2.2016 -
The End of the Calorie
Julkaistiin: 26.1.2016 -
End-Of-Year Feast
Julkaistiin: 15.12.2015 -
States’ Plates
Julkaistiin: 1.12.2015 -
The Mushroom Underground
Julkaistiin: 17.11.2015 -
Peak Booze
Julkaistiin: 3.11.2015 -
Mezcal: Everything but the Worm
Julkaistiin: 20.10.2015 -
The Good, The Bad, The Cilantro
Julkaistiin: 6.10.2015 -
The Bitter Truth
Julkaistiin: 22.9.2015 -
Inside the Food Lab with Kenji López-Alt
Julkaistiin: 7.9.2015 -
The United States of Chinese Food
Julkaistiin: 25.8.2015
Food with a side of science and history. Every other week, co-hosts Cynthia Graber and Nicola Twilley serve up a brand new episode exploring the hidden history and surprising science behind a different food- or farming-related topic, from aquaculture to ancient feasts, from cutlery to chile peppers, and from microbes to Malbec. We interview experts, visit labs, fields, and archaeological digs, and generally have lots of fun while discovering new ways to think about and understand the world through food. Find us online at gastropod.com, follow us on Twitter @gastropodcast, and like us on Facebook at facebook.com/gastropodcast.