788 Jaksot

  1. Svenske kocken: Japan är nördarnas paradis!

    Julkaistiin: 3.5.2018
  2. Ambassadören, kocken och den diplomatiska maten

    Julkaistiin: 19.4.2018
  3. Fisk- och grönsaksodling i källaren på bostadshus

    Julkaistiin: 12.4.2018
  4. Så smakar räkor, kyckling och gris – ett matspråk växer fram

    Julkaistiin: 5.4.2018
  5. De dyker efter vilda ostron i nollgradigt vatten

    Julkaistiin: 29.3.2018
  6. Mattrender 2018 - i butik, restaurang och hemma

    Julkaistiin: 22.3.2018
  7. Umami – älskad men svårfångad smak

    Julkaistiin: 15.3.2018
  8. Häxskrattare, defekt öl och Sveriges bästa servitör – Emma

    Julkaistiin: 8.3.2018
  9. Både gott och oaptitligt! Vi testar vegansk ost, salami, köttfärs, kebab och kyckling

    Julkaistiin: 1.3.2018
  10. OK att äta jätteräkor – men hur är det med ål?

    Julkaistiin: 22.2.2018
  11. De vanligaste felen när vi brygger kaffe

    Julkaistiin: 15.2.2018
  12. Allt du behöver veta om djupfryst

    Julkaistiin: 8.2.2018
  13. Framtidens förpackning vet hur maten mår

    Julkaistiin: 1.2.2018
  14. Majs - världens största gröda hotas av moderna sorter

    Julkaistiin: 25.1.2018
  15. Isländsk matkultur – vetebrist och bananodling

    Julkaistiin: 18.1.2018
  16. Så gör du enkelt vinäger hemma

    Julkaistiin: 11.1.2018
  17. Framgångsrika appar med rötter i 1700-talet

    Julkaistiin: 4.1.2018
  18. Hummer – lyx, sex, surrealism och gödsel

    Julkaistiin: 28.12.2017
  19. Myskankor, ett gult pensionat och framtiden för världens jordar

    Julkaistiin: 21.12.2017
  20. Julklappar till matfolk och tips till julknytis

    Julkaistiin: 14.12.2017

19 / 40

Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna. Lyssna på alla avsnitt i Sveriges Radio Play. Ansvarig utgivare: Caroline Salzinger

Visit the podcast's native language site