Meny
Podcast tekijän mukaan Sveriges Radio - Torstaisin
788 Jaksot
-
Svenske kocken: Japan är nördarnas paradis!
Julkaistiin: 3.5.2018 -
Ambassadören, kocken och den diplomatiska maten
Julkaistiin: 19.4.2018 -
Fisk- och grönsaksodling i källaren på bostadshus
Julkaistiin: 12.4.2018 -
Så smakar räkor, kyckling och gris – ett matspråk växer fram
Julkaistiin: 5.4.2018 -
De dyker efter vilda ostron i nollgradigt vatten
Julkaistiin: 29.3.2018 -
Mattrender 2018 - i butik, restaurang och hemma
Julkaistiin: 22.3.2018 -
Umami – älskad men svårfångad smak
Julkaistiin: 15.3.2018 -
Häxskrattare, defekt öl och Sveriges bästa servitör – Emma
Julkaistiin: 8.3.2018 -
Både gott och oaptitligt! Vi testar vegansk ost, salami, köttfärs, kebab och kyckling
Julkaistiin: 1.3.2018 -
OK att äta jätteräkor – men hur är det med ål?
Julkaistiin: 22.2.2018 -
De vanligaste felen när vi brygger kaffe
Julkaistiin: 15.2.2018 -
Allt du behöver veta om djupfryst
Julkaistiin: 8.2.2018 -
Framtidens förpackning vet hur maten mår
Julkaistiin: 1.2.2018 -
Majs - världens största gröda hotas av moderna sorter
Julkaistiin: 25.1.2018 -
Isländsk matkultur – vetebrist och bananodling
Julkaistiin: 18.1.2018 -
Så gör du enkelt vinäger hemma
Julkaistiin: 11.1.2018 -
Framgångsrika appar med rötter i 1700-talet
Julkaistiin: 4.1.2018 -
Hummer – lyx, sex, surrealism och gödsel
Julkaistiin: 28.12.2017 -
Myskankor, ett gult pensionat och framtiden för världens jordar
Julkaistiin: 21.12.2017 -
Julklappar till matfolk och tips till julknytis
Julkaistiin: 14.12.2017
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna. Lyssna på alla avsnitt i Sveriges Radio Play. Ansvarig utgivare: Caroline Salzinger