Meny
Podcast tekijän mukaan Sveriges Radio - Torstaisin
788 Jaksot
-
Svensk "wasabi", japansk "pepparrot" och vad är det i tuben?
Julkaistiin: 7.12.2017 -
Smörkris, vikingasmör och pyttemejeriet
Julkaistiin: 30.11.2017 -
Tarmbakterierna, maten och du
Julkaistiin: 23.11.2017 -
Säsongens bästa gurka heter – pumpa!
Julkaistiin: 16.11.2017 -
Vi hissar och dissar halvfabrikat
Julkaistiin: 9.11.2017 -
Socker – från slavhandel till Napoleon, och en åker i Skåne
Julkaistiin: 2.11.2017 -
Green Kitchen Stories tittar in i framtiden
Julkaistiin: 26.10.2017 -
Bakom varje filé finns ett djur
Julkaistiin: 19.10.2017 -
Kläddesignern och Den J***a Marmeladfabriken
Julkaistiin: 12.10.2017 -
I svamparnas rike
Julkaistiin: 5.10.2017 -
Vattenbufflar och mozzarella – i Sverige
Julkaistiin: 28.9.2017 -
Ointresserad av mat – och olika sätt att lösa middagsproblemet
Julkaistiin: 21.9.2017 -
Han har fiskebåt, fiskaffär och fiskrestaurang
Julkaistiin: 14.9.2017 -
Bins betydelse för vår mat – och hoten mot dem
Julkaistiin: 7.9.2017 -
The Crawfish boil – vi äter kräftor i Louisiana
Julkaistiin: 31.8.2017 -
Så lär du dig skilja på alla sallatssorter!
Julkaistiin: 29.6.2017 -
Förr var det skämmigt att plocka bär
Julkaistiin: 22.6.2017 -
Så drivs en sommarkrog. Och så funkade ett pensionat.
Julkaistiin: 15.6.2017 -
Gör din egen corn flakes och hitta ätbart i naturen
Julkaistiin: 8.6.2017 -
Då skulle färskpotatisen förbjudas
Julkaistiin: 1.6.2017
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna. Lyssna på alla avsnitt i Sveriges Radio Play. Ansvarig utgivare: Caroline Salzinger