788 Jaksot

  1. Linda Lomelino lär ut matfotografering

    Julkaistiin: 5.1.2017
  2. Hoppade av IT-karriär för praliner med curry

    Julkaistiin: 29.12.2016
  3. En hyllning till senapen

    Julkaistiin: 22.12.2016
  4. Sverige är världsmästare på kokböcker

    Julkaistiin: 15.12.2016
  5. Vad måste finnas på ett julbord?

    Julkaistiin: 8.12.2016
  6. Insekter och lupiner – är det framtidens biff?

    Julkaistiin: 1.12.2016
  7. Allt ljus på löken!

    Julkaistiin: 24.11.2016
  8. Ljud – det bortglömda smaksinnet

    Julkaistiin: 17.11.2016
  9. Vi möts i Marocko

    Julkaistiin: 10.11.2016
  10. Saluhallar som framtidens butiker

    Julkaistiin: 3.11.2016
  11. Bubblornas hemligheter avslöjas

    Julkaistiin: 27.10.2016
  12. Inspireras av de stora vegetariska länderna

    Julkaistiin: 20.10.2016
  13. Hjälp, vi har fått en vegetarian i familjen!

    Julkaistiin: 13.10.2016
  14. Tankarna bakom de nya kokböckerna

    Julkaistiin: 6.10.2016
  15. De är helt besatta av pizza från Neapel

    Julkaistiin: 29.9.2016
  16. Framtidens vete är gammalt

    Julkaistiin: 22.9.2016
  17. Bagarens alla hemligheter

    Julkaistiin: 15.9.2016
  18. Smaken som får det att vattnas i munnen

    Julkaistiin: 8.9.2016
  19. Dags för Sverige att återupptäcka cidern

    Julkaistiin: 1.9.2016
  20. Matens treenigheter

    Julkaistiin: 25.8.2016

22 / 40

Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna. Lyssna på alla avsnitt i Sveriges Radio Play. Ansvarig utgivare: Caroline Salzinger

Visit the podcast's native language site