788 Jaksot

  1. Nu är det sillperiod i Sverige

    Julkaistiin: 25.5.2017
  2. BBQ - Långkok med rök i Skåne, Texas

    Julkaistiin: 18.5.2017
  3. Glöm mörkrosten! Upptäck alla smaker i kaffet

    Julkaistiin: 11.5.2017
  4. Nya trenden! Äta getkött och dricka getmjölk

    Julkaistiin: 4.5.2017
  5. Mat har blivit det nya intresset för barn

    Julkaistiin: 27.4.2017
  6. Del 2: Stjärnkocken Titti Q visar ännu mer av sitt mat-Malmö

    Julkaistiin: 21.4.2017
  7. Stjärnkocken Titti Q visar sitt mat-Malmö

    Julkaistiin: 13.4.2017
  8. Den stora ätstörningen

    Julkaistiin: 6.4.2017
  9. Vi äter chili i Mexico

    Julkaistiin: 30.3.2017
  10. Konsten att laga kul mat i denna gråa vintertid

    Julkaistiin: 23.3.2017
  11. Så odlas världens vanligaste krydda - Peppar

    Julkaistiin: 16.3.2017
  12. Funderar du på att starta krog? Tänk på det här då!

    Julkaistiin: 9.3.2017
  13. Kan Sverige bli självförsörjande på mat igen?

    Julkaistiin: 2.3.2017
  14. Så får man barn att äta

    Julkaistiin: 23.2.2017
  15. Siktade mot Mexico och kom till Kinnekulle

    Julkaistiin: 16.2.2017
  16. Mellanösterns godaste mat hotas av kriget

    Julkaistiin: 9.2.2017
  17. Arbetarfik – och sen då?

    Julkaistiin: 2.2.2017
  18. Trender och flugor(?) i maten

    Julkaistiin: 26.1.2017
  19. Så har hemmets hjärta förändrats på 100 år

    Julkaistiin: 19.1.2017
  20. Kött och antibiotika – så här funkar det

    Julkaistiin: 12.1.2017

21 / 40

Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna. Lyssna på alla avsnitt i Sveriges Radio Play. Ansvarig utgivare: Caroline Salzinger

Visit the podcast's native language site