788 Jaksot

  1. Det här är japansk husmanskost!

    Julkaistiin: 17.3.2016
  2. Sexigt, gott, äckligt – Massor av mat på film

    Julkaistiin: 10.3.2016
  3. Topp 10 svenska middagar – Vilken lista hamnar du på?

    Julkaistiin: 3.3.2016
  4. Torsk – fisken som byggde en nation

    Julkaistiin: 25.2.2016
  5. Kaniner att kela med och att käka.

    Julkaistiin: 18.2.2016
  6. Kaffe, choklad och ananas – därför är det viktigt att välja rätt

    Julkaistiin: 11.2.2016
  7. Lakrits som krydda i mat, desserter och bakat

    Julkaistiin: 4.2.2016
  8. Smaken som var fjärde inte står ut med

    Julkaistiin: 28.1.2016
  9. Vi nördar på mattidningar

    Julkaistiin: 21.1.2016
  10. Är detta framtidens matbutik?

    Julkaistiin: 14.1.2016
  11. Maränger gjorda på spad från kikärtor

    Julkaistiin: 7.1.2016
  12. Tallriken påverkar smaken

    Julkaistiin: 31.12.2015
  13. Vi leker med smaker i chokladfabriken

    Julkaistiin: 17.12.2015
  14. Svindyrkarnas rike – vår historia med grisen

    Julkaistiin: 10.12.2015
  15. Vart tar inälvorna vägen?

    Julkaistiin: 3.12.2015
  16. Höstens nya kokböcker

    Julkaistiin: 26.11.2015
  17. Smakernas återkomst. Kanske...

    Julkaistiin: 19.11.2015
  18. Kampen om quinoa

    Julkaistiin: 12.11.2015
  19. Revansch för brittisk mat

    Julkaistiin: 5.11.2015
  20. Så äter man i Italien idag

    Julkaistiin: 29.10.2015

24 / 40

Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna. Lyssna på alla avsnitt i Sveriges Radio Play. Ansvarig utgivare: Caroline Salzinger

Visit the podcast's native language site