788 Jaksot

  1. Allt blir godare när det friteras!

    Julkaistiin: 22.10.2015
  2. 1900-talets viktigaste matprofil i Sverige

    Julkaistiin: 15.10.2015
  3. Har kokboken någon framtid?

    Julkaistiin: 8.10.2015
  4. Äpplen är det nya vinet!

    Julkaistiin: 1.10.2015
  5. Lek mer med maten!

    Julkaistiin: 24.9.2015
  6. Världens roligaste matkultur – USA!

    Julkaistiin: 17.9.2015
  7. Dags att ställa krav på hantverksölen

    Julkaistiin: 10.9.2015
  8. Dags att börja röka!

    Julkaistiin: 3.9.2015
  9. Hur ska vi ha det med den svenska mjölken?

    Julkaistiin: 27.8.2015
  10. Småkakor i den svenska folksjälen

    Julkaistiin: 20.8.2015
  11. Kan man äta bären i skogen? Måste alla hallon kokas? Hur odlas jordgubbarna?

    Julkaistiin: 18.6.2015
  12. Därför är det så få kvinnor i krogköken

    Julkaistiin: 11.6.2015
  13. Vi kollar in vårens kokböcker

    Julkaistiin: 4.6.2015
  14. Sydkorea i Hagsätra

    Julkaistiin: 28.5.2015
  15. Fusket på krogarna i Paris - och hur är det i Sverige?

    Julkaistiin: 21.5.2015
  16. Dags att börja äta alger!

    Julkaistiin: 14.5.2015
  17. Krogarna som har egna odlingar i stan

    Julkaistiin: 7.5.2015
  18. Trädgårdsmästaren och grönsakerna

    Julkaistiin: 30.4.2015
  19. Vad åt man för 500 år sen i Sverige?

    Julkaistiin: 23.4.2015
  20. The story of Köttfärssåsen

    Julkaistiin: 16.4.2015

25 / 40

Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna. Lyssna på alla avsnitt i Sveriges Radio Play. Ansvarig utgivare: Caroline Salzinger

Visit the podcast's native language site