Meny
Podcast tekijän mukaan Sveriges Radio - Torstaisin
788 Jaksot
-
Allt blir godare när det friteras!
Julkaistiin: 22.10.2015 -
1900-talets viktigaste matprofil i Sverige
Julkaistiin: 15.10.2015 -
Har kokboken någon framtid?
Julkaistiin: 8.10.2015 -
Äpplen är det nya vinet!
Julkaistiin: 1.10.2015 -
Lek mer med maten!
Julkaistiin: 24.9.2015 -
Världens roligaste matkultur – USA!
Julkaistiin: 17.9.2015 -
Dags att ställa krav på hantverksölen
Julkaistiin: 10.9.2015 -
Dags att börja röka!
Julkaistiin: 3.9.2015 -
Hur ska vi ha det med den svenska mjölken?
Julkaistiin: 27.8.2015 -
Småkakor i den svenska folksjälen
Julkaistiin: 20.8.2015 -
Kan man äta bären i skogen? Måste alla hallon kokas? Hur odlas jordgubbarna?
Julkaistiin: 18.6.2015 -
Därför är det så få kvinnor i krogköken
Julkaistiin: 11.6.2015 -
Vi kollar in vårens kokböcker
Julkaistiin: 4.6.2015 -
Sydkorea i Hagsätra
Julkaistiin: 28.5.2015 -
Fusket på krogarna i Paris - och hur är det i Sverige?
Julkaistiin: 21.5.2015 -
Dags att börja äta alger!
Julkaistiin: 14.5.2015 -
Krogarna som har egna odlingar i stan
Julkaistiin: 7.5.2015 -
Trädgårdsmästaren och grönsakerna
Julkaistiin: 30.4.2015 -
Vad åt man för 500 år sen i Sverige?
Julkaistiin: 23.4.2015 -
The story of Köttfärssåsen
Julkaistiin: 16.4.2015
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna. Lyssna på alla avsnitt i Sveriges Radio Play. Ansvarig utgivare: Caroline Salzinger