788 Jaksot

  1. Konfliktmat – mat som problem och mat som lösning

    Julkaistiin: 9.4.2015
  2. Dryckestips för dummies!

    Julkaistiin: 2.4.2015
  3. Så görs en kniv för hand

    Julkaistiin: 26.3.2015
  4. Hur tänker en formgivare?

    Julkaistiin: 19.3.2015
  5. Skolmatskockarna de nya kändiskockarna?

    Julkaistiin: 12.3.2015
  6. Gjorde matlagningen oss till människor?

    Julkaistiin: 5.3.2015
  7. Allt du behöver veta om vitlök. Och lite till.

    Julkaistiin: 26.2.2015
  8. Ägg for dummies

    Julkaistiin: 19.2.2015
  9. Dags att hylla ägget!

    Julkaistiin: 12.2.2015
  10. Naturvin – det nya heta eller skräp?

    Julkaistiin: 5.2.2015
  11. Från vedspis till smarta kök på ett liv

    Julkaistiin: 29.1.2015
  12. Varannan fisk vi äter är odlad

    Julkaistiin: 22.1.2015
  13. Premiär för nya Meny! Vägen mot bättre svensk kyckling

    Julkaistiin: 15.1.2015
  14. Framtid, dåtid och julgransplundring i Meny från Kalmar

    Julkaistiin: 8.1.2015
  15. Greatest hits

    Julkaistiin: 1.1.2015
  16. Från Indonesien till Donsö

    Julkaistiin: 25.12.2014
  17. Menyredaktionen lagar julmat

    Julkaistiin: 18.12.2014
  18. Julen med Ulf Wagner

    Julkaistiin: 11.12.2014
  19. Martina Kindström lagar och lär oss om fisk

    Julkaistiin: 4.12.2014
  20. När Jill Johnson varvar ner från spelandet och turnéer lagar hon mat.

    Julkaistiin: 27.11.2014

26 / 40

Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna. Lyssna på alla avsnitt i Sveriges Radio Play. Ansvarig utgivare: Caroline Salzinger

Visit the podcast's native language site