Meny
Podcast tekijän mukaan Sveriges Radio - Torstaisin
788 Jaksot
-
Glögg! Glögg? Det är ju rosa, med bubblor och kallt!
Julkaistiin: 8.12.2022 -
Nya kokböcker som inspirerar
Julkaistiin: 1.12.2022 -
Gunnel odlar saffran i trädgården
Julkaistiin: 24.11.2022 -
Stefan Ekengren: Gaffelmos är livet!
Julkaistiin: 17.11.2022 -
Det stora mussel-mysteriet
Julkaistiin: 10.11.2022 -
Emma Hamberg: Ät tillsammans och lev längre
Julkaistiin: 3.11.2022 -
Yuko bjuder på gröna teer från Japan
Julkaistiin: 27.10.2022 -
Så smakar den äkta caesarsalladen
Julkaistiin: 20.10.2022 -
Josefin bjuder på animaliskt fett
Julkaistiin: 13.10.2022 -
Ekobonden: Vi behöver alla sorters jordbruk
Julkaistiin: 6.10.2022 -
Så blev Jessie Sommarström Årets Kock 2022
Julkaistiin: 29.9.2022 -
Vart tog de svenska plommonen vägen?
Julkaistiin: 22.9.2022 -
Konsten att hitta fantastiska matställen på oväntade platser
Julkaistiin: 15.9.2022 -
En råvara vi kan bli självförsörjande på — linser
Julkaistiin: 8.9.2022 -
Svensk vin att räkna med
Julkaistiin: 1.9.2022 -
Zucchini — grönsakernas kyckling
Julkaistiin: 25.8.2022 -
Historien om skolmaten
Julkaistiin: 18.8.2022 -
Historien om festivalmaten
Julkaistiin: 11.8.2022 -
Historien om maten i det militära
Julkaistiin: 4.8.2022 -
Historien om snabbmaten
Julkaistiin: 28.7.2022
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna. Lyssna på alla avsnitt i Sveriges Radio Play. Ansvarig utgivare: Caroline Salzinger