788 Jaksot

  1. Glögg! Glögg? Det är ju rosa, med bubblor och kallt!

    Julkaistiin: 8.12.2022
  2. Nya kokböcker som inspirerar

    Julkaistiin: 1.12.2022
  3. Gunnel odlar saffran i trädgården

    Julkaistiin: 24.11.2022
  4. Stefan Ekengren: Gaffelmos är livet!

    Julkaistiin: 17.11.2022
  5. Det stora mussel-mysteriet

    Julkaistiin: 10.11.2022
  6. Emma Hamberg: Ät tillsammans och lev längre

    Julkaistiin: 3.11.2022
  7. Yuko bjuder på gröna teer från Japan

    Julkaistiin: 27.10.2022
  8. Så smakar den äkta caesarsalladen

    Julkaistiin: 20.10.2022
  9. Josefin bjuder på animaliskt fett

    Julkaistiin: 13.10.2022
  10. Ekobonden: Vi behöver alla sorters jordbruk

    Julkaistiin: 6.10.2022
  11. Så blev Jessie Sommarström Årets Kock 2022

    Julkaistiin: 29.9.2022
  12. Vart tog de svenska plommonen vägen?

    Julkaistiin: 22.9.2022
  13. Konsten att hitta fantastiska matställen på oväntade platser

    Julkaistiin: 15.9.2022
  14. En råvara vi kan bli självförsörjande på — linser

    Julkaistiin: 8.9.2022
  15. Svensk vin att räkna med

    Julkaistiin: 1.9.2022
  16. Zucchini — grönsakernas kyckling

    Julkaistiin: 25.8.2022
  17. Historien om skolmaten

    Julkaistiin: 18.8.2022
  18. Historien om festivalmaten

    Julkaistiin: 11.8.2022
  19. Historien om maten i det militära

    Julkaistiin: 4.8.2022
  20. Historien om snabbmaten

    Julkaistiin: 28.7.2022

7 / 40

Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna. Lyssna på alla avsnitt i Sveriges Radio Play. Ansvarig utgivare: Caroline Salzinger

Visit the podcast's native language site