Meny
Podcast tekijän mukaan Sveriges Radio - Torstaisin
788 Jaksot
-
Historien om de svenska kaféerna
Julkaistiin: 21.7.2022 -
Historien om maten och idrotten
Julkaistiin: 14.7.2022 -
Historien om fjällmaten
Julkaistiin: 7.7.2022 -
Historien om restaurangvagnen
Julkaistiin: 30.6.2022 -
Bea lär oss grillens alla möjligheter
Julkaistiin: 23.6.2022 -
Nya matböcker: äta ute, fixa fest, modern självhushållning, nordisk sushi, indiskt, hummus och en roman
Julkaistiin: 16.6.2022 -
Rabarber — hur magmedicinen blev efterrätt
Julkaistiin: 9.6.2022 -
Vi äter bananskal, dricker champagne och lyssnar på musik
Julkaistiin: 2.6.2022 -
Dags att börja äta insjöfisken
Julkaistiin: 26.5.2022 -
Mat från strandkanten
Julkaistiin: 19.5.2022 -
Helena bytte bana och blev diplomerad pastamakare
Julkaistiin: 12.5.2022 -
Jureskog och Petterson gör proviant till äventyrare
Julkaistiin: 5.5.2022 -
Vi provsmakar nya veganprodukter, avdelning färs- och bullar
Julkaistiin: 28.4.2022 -
Ann avslöjar den ultraprocessade maten
Julkaistiin: 21.4.2022 -
Matglädje i förskolan
Julkaistiin: 14.4.2022 -
Ostbricka — 70-talet återuppstår
Julkaistiin: 7.4.2022 -
Bagel — ett hål med bröd runt
Julkaistiin: 31.3.2022 -
Glädjen i att laga mat på rester
Julkaistiin: 24.3.2022 -
Vad som krävs för en bra semla. Och den italienska semlan.
Julkaistiin: 17.3.2022 -
De satsar på tidningar om mat och vin
Julkaistiin: 10.3.2022
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna. Lyssna på alla avsnitt i Sveriges Radio Play. Ansvarig utgivare: Caroline Salzinger