Eat This Podcast
Podcast tekijän mukaan Jeremy Cherfas - Maanantaisin
307 Jaksot
-
Garum: Rome’s new library and museum of food
Julkaistiin: 2.5.2022 -
Tomatoes: domestication and diversity
Julkaistiin: 18.4.2022 -
Aaron Vallance — 1dish4theroad
Julkaistiin: 4.4.2022 -
Yes, we have no plantains
Julkaistiin: 14.3.2022 -
Food Philosophy
Julkaistiin: 21.2.2022 -
Unconditional cash to improve nutrition
Julkaistiin: 7.2.2022 -
Ten thousand years of yoghurt
Julkaistiin: 24.1.2022 -
High Art
Julkaistiin: 20.12.2021 -
A visit to an ancient Roman bakery
Julkaistiin: 6.12.2021 -
The true history of the potato in Europe
Julkaistiin: 15.11.2021 -
Rachel Roddy: An A–Z of Pasta
Julkaistiin: 25.10.2021 -
Midnight’s chicken: Indian food evolution
Julkaistiin: 11.10.2021 -
Sushi
Julkaistiin: 27.9.2021 -
Italian coffee: a temporary triangle
Julkaistiin: 13.9.2021 -
Food in post-independence India
Julkaistiin: 21.6.2021 -
The original global food system
Julkaistiin: 7.6.2021 -
Can Fixing Dinner Fix the Planet?
Julkaistiin: 24.5.2021 -
A very modern spice merchant
Julkaistiin: 10.5.2021 -
Coffea stenophylla tastes terrific
Julkaistiin: 26.4.2021 -
The Great Re-Think: What is agriculture for, really?
Julkaistiin: 12.4.2021
Using food to explore all manner of topics, from agriculture to zoology. In Eat This Podcast, Jeremy Cherfas tries to go beyond the obvious to see how the food we eat influences and is influenced by history, archaeology, trade, chemistry, economics, geography, evolution, religion -- you get the picture. We don't do recipes, except when we do, or restaurant reviews, ditto. We do offer an eclectic smorgasbord of tasty topics. Twice nominated for a James Beard Award.