Eat This Podcast
Podcast tekijän mukaan Jeremy Cherfas - Maanantaisin
307 Jaksot
-
What is the value of functional foods?
Julkaistiin: 29.3.2021 -
Naomi Duguid: Exploring the World through Food
Julkaistiin: 15.3.2021 -
The cost is too damn high
Julkaistiin: 1.3.2021 -
Still ticking
Julkaistiin: 15.2.2021 -
The quest to conserve rare breeds
Julkaistiin: 1.2.2021 -
The International Year of Fruits and Vegetables
Julkaistiin: 18.1.2021 -
Oh, poop
Julkaistiin: 14.12.2020 -
How the Brits became a nation of tea drinkers
Julkaistiin: 30.11.2020 -
Where did the chicken cross the road?
Julkaistiin: 16.11.2020 -
A Blissful Feast
Julkaistiin: 1.11.2020 -
Whole grain labels sow confusion
Julkaistiin: 19.10.2020 -
Coffee leaf rust is bad news
Julkaistiin: 5.10.2020 -
Carême at home in New Zealand
Julkaistiin: 21.9.2020 -
How the chilli pepper conquered China
Julkaistiin: 7.9.2020 -
It’s coffee, but not as we know it
Julkaistiin: 29.6.2020 -
Alexis Soyer
Julkaistiin: 15.6.2020 -
Questions of Taste
Julkaistiin: 1.6.2020 -
You are what you drink
Julkaistiin: 11.5.2020 -
Disputations about taste
Julkaistiin: 27.4.2020 -
The Man Who Tried to Feed the World
Julkaistiin: 13.4.2020
Using food to explore all manner of topics, from agriculture to zoology. In Eat This Podcast, Jeremy Cherfas tries to go beyond the obvious to see how the food we eat influences and is influenced by history, archaeology, trade, chemistry, economics, geography, evolution, religion -- you get the picture. We don't do recipes, except when we do, or restaurant reviews, ditto. We do offer an eclectic smorgasbord of tasty topics. Twice nominated for a James Beard Award.