Eat This Podcast
Podcast tekijän mukaan Jeremy Cherfas - Maanantaisin
307 Jaksot
-
Russian Food: Old and New
Julkaistiin: 30.3.2020 -
The book of the Book of Tasty and Healthy Food
Julkaistiin: 16.3.2020 -
Orange-fleshed sweet potato to feed hidden hunger
Julkaistiin: 2.3.2020 -
Another cup of coffee culture
Julkaistiin: 17.2.2020 -
Coffee culture in Italy and England
Julkaistiin: 3.2.2020 -
Why a spurtle makes a superior porridge stirrer
Julkaistiin: 20.1.2020 -
Cow sharing in the European Alps
Julkaistiin: 23.12.2019 -
Pasta Grannies
Julkaistiin: 9.12.2019 -
Cashews, the World Bank, and Mozambique
Julkaistiin: 25.11.2019 -
How capuchin monkeys learn about food
Julkaistiin: 11.11.2019 -
Fifty ways to cook a carrot
Julkaistiin: 21.10.2019 -
Porridge
Julkaistiin: 7.10.2019 -
Radish redux
Julkaistiin: 23.9.2019 -
When in Rome
Julkaistiin: 9.9.2019 -
A sweet sour story
Julkaistiin: 26.8.2019 -
Chronicle of a Death Foretold, or
Julkaistiin: 12.8.2019 -
Housekeeping
Julkaistiin: 13.5.2019 -
Eating Alone
Julkaistiin: 29.4.2019 -
Celebrating Passover and Easter
Julkaistiin: 15.4.2019 -
A historian of bread on the history of bread
Julkaistiin: 1.4.2019
Using food to explore all manner of topics, from agriculture to zoology. In Eat This Podcast, Jeremy Cherfas tries to go beyond the obvious to see how the food we eat influences and is influenced by history, archaeology, trade, chemistry, economics, geography, evolution, religion -- you get the picture. We don't do recipes, except when we do, or restaurant reviews, ditto. We do offer an eclectic smorgasbord of tasty topics. Twice nominated for a James Beard Award.