Eat This Podcast
Podcast tekijän mukaan Jeremy Cherfas - Maanantaisin
307 Jaksot
-
Prehistoric food globalisation
Julkaistiin: 18.3.2019 -
We need to talk about meat
Julkaistiin: 4.3.2019 -
Better baking through chemistry
Julkaistiin: 18.2.2019 -
Moxie Bread, Louisville, CO
Julkaistiin: 4.2.2019 -
Food and diversity in Laos
Julkaistiin: 21.1.2019 -
Facts about Champagne: Part 2
Julkaistiin: 31.12.2018 -
Facts about Champagne: Part 1
Julkaistiin: 24.12.2018 -
Good things from Nürnberg
Julkaistiin: 10.12.2018 -
Is that a pickle …
Julkaistiin: 26.11.2018 -
What a bunch of turkeys
Julkaistiin: 21.11.2018 -
Just that which is deserved
Julkaistiin: 12.11.2018 -
A communal oven in Christchurch, New Zealand
Julkaistiin: 29.10.2018 -
Food, power, pubs and politics in Ireland
Julkaistiin: 15.10.2018 -
Making sense of modern recipes
Julkaistiin: 1.10.2018 -
Food in prison
Julkaistiin: 17.9.2018 -
Winding Down
Julkaistiin: 31.8.2018 -
A Perennial Dream
Julkaistiin: 30.8.2018 -
It’s a Hard Grain
Julkaistiin: 29.8.2018 -
Anything but Grim
Julkaistiin: 28.8.2018 -
Bread and Political Circuses
Julkaistiin: 27.8.2018
Using food to explore all manner of topics, from agriculture to zoology. In Eat This Podcast, Jeremy Cherfas tries to go beyond the obvious to see how the food we eat influences and is influenced by history, archaeology, trade, chemistry, economics, geography, evolution, religion -- you get the picture. We don't do recipes, except when we do, or restaurant reviews, ditto. We do offer an eclectic smorgasbord of tasty topics. Twice nominated for a James Beard Award.